AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije emisije "Paparazzo lova".

Nove ekskluzivne priče o poznatima očekuju vas i ove srede od 22 časa u jednoj od najgledanijih emisija na TV Pink, “Paparaco lov”. Poznato Pinkovo lice Ana Pendić Radoš će i ovog puta biti vaš domaćin i predstaviće vam sve ono na čemu su najpoznatiji paparaci u Srbiji radili proteklih nedelju dana.

Seka Aleksić je dugo želela da ostane u drugom stanju, a nakon što je dobila sina Jakova, svoje obožavatelje obradovala je vešću da je ponovo trudna. Popularna pevačica je pre nekoliko dana na svet donela drugog sina, o čemu je obavestila pratioce na društvenoj mreži Instagram. Iako je prvobitno rekla kako će sinu dati ime Isak, Seka se porodila pre termina, odmah nakon svoje krsne slave Sveti Jovan, te je zajedno sa suprugom Veljkom Piljikićem odlučila da sinu da ime ovog sveca. Brojne novinarske ekipe su sačekale Seku kada je izlazila iz porodilišta, a naši paparaci su je pratili sve do njene kuće u Staroj Pazovi. Kako je Seka dovela sina Jovana kući, saznaćete ove srede u “Paparaco lovu”.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa “Paparaco lova” je u proteklom periodu pratila Anu Kokić i Lunu Đogani. Nakon razvoda od Nikole Rađena, Ana je tvrdila da se sada posvećena svojim ćerkama, a Luna je nedavno raskinula vezu sa Markom Miljkovićem, koja je počela u “Zadruzi 2”. Da li su se u Aninom i Luninom životu pojavili novi muškarci, otkriva upravo emisija od koje strepe svi poznati.

Foto: Pink.rs

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović

Poznati srpski političar i partner Ane Bekute, Milutin Mrkonjić, nedavno je imao problema sa srcem, što ga je navelo da promeni svoj život iz korena. Uz Aninu pomoć, Mrka je promenio svoje navike, počeo je zdravo da se hrani i da izbegava kafanu, zbog čega je smršao čak 25 kilograma. Kako sada izgleda Mrka, saznaćete u emisiji “Paparaco lov”.

Foto: E-Stock

Sudeći po natpisima koji su se u proteklom period pojavili u medijima, Sonja Vuksanović privlači isključivo pevače. Nakon razvoda od Željka Šašića i Ace Lukasa, Sonja ima novog udvarača i to ni manje ni više nego tursku estradnu zvezdu Ozkana Šena. Popularni turski pevač je, prema navodima medija, zaljubljen u Sonju, koju je upoznao preko zajedničkih prijatelja u Dizeldorfu, te je došao u Beograd, samo da bi sa njom proveo vreme. Prve snimke Sonje i Ozkana videćete upravo ove srede na TV Pink!

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je njenom petogodišnjem braku sa Vladimirom Avramovim došao kraj, Slavica Ćukteraš tvrdi da je to bio sporazumni rastanka, najviše zbog trogodišnje ćerke Viktorije. Međutim, ekipa emisije “Paparaco lov” zatekla je pevačicu kako u kolima jede pljeskavicu, zbog čega su počele spekulacije da je uprkos povrtaku na javnu sceni, Slavica u depresiji. Da li je zaista tako, otkriva emisija “Paparaco lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih snimaka, zato ne propustite emisiju “Paparazzo lov” u sredu 29.01. u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Bekuta

#Ana Kokić

#Luna Đogani

#Milutin Mrkonjić

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Seka Aleksić

#Slavica Ćukteraš

#Sonja Vuksanović

#Televizija Pink

#emisija

'