AKTUELNO

Nije želeo da prećuti ovo.

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš oglasio se u toku porodičnog sastanka, a kako su svi mislili da će odgovoriti na prozivke njegove bivše drugarice Ivane Šopić, on se ipak osvrnuo na svađu koju je imao sa Lepim Mićom.

Međutim, nije izostavio ni Erminu Pašović za koju je otvoreno priznao da je slaba na Gagija Đoganija, pa ispričao zbog čega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikad ništa loše neću reći o osobi koja me je prozivala (Ivani). Što se tiče porodičnih problema, pomenuću svađu sa Lepim Mićom, svašta smo jedno drugom rekli. Razočaran sam što se tiče njega. Mi smo proveli 7 meseci u Zadruzi 1, posvađali smo se jednom. U ovoj sezoni neke stvari mi se nisu dopale, iskreno i ja nekad moram da odreagujem. Dosta puta sam i prećutao. Mislim da nisi u pravu. Nameštaš ljude za vezu, a znaš kakvo sam mišljenje imao o tebi. Možda bi bilo dobro da popričamo. Ja kao mlađi ti to kažem. Iznerviralo me još i što je rekao za mene da sam lažov. Ne znam šta sam to uradio? Dalje, što se tiče Miljane, dogovorili smo se da više nećemo vređati jedno drugo. Meni ne trebaju rasprave sa njom. Što se Marije tiče, prelepa devojka je bila u mladosti, nisam ni znao da će ajvarom i sirom da me ponudi. Šta mi još smeta, Erminino ponašnje prema meni. Za sitnicu skoči, a kad je Gagi u pitanju, opet je dobra sa njim, a koliko ju je vređao! - rekao je Janjuš.
Zato što njega znam dve godine - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'