AKTUELNO

Ne propustite novu dozu priča o poznatima.

Aktuelne i ekskluzivne priče o domaćim i svetskim zvezdama očekuje vas u novom izdanju najgledanije emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal”, u nedelju od 14 časova na TV Pink. Kroz rekapitulaciju nedelje u životima poznatih i slavnih vodiće vas vaš omiljeni tandem Tijana Prica i Ognjen Nestorović.

Foto: Pink.rs

Nataša Bekvalac najavila je svoj prvi veliki koncert u beogradskoj “Štark” areni, simboličnog naziva “S.O.S. za ljubav” za 14. februar, a dve nedelje pred ovaj spektakl, reporter emisije “Premijera – Vikend specijal” proveo je ceo dan sa pop pevačicom. Pripreme za koncert uveliko traju i kako je sama rekla, publika će imati priliku da njene pesme čuju u potpuno drugačijim aranžmanima. Osim što dane provodi u studiju i uvežbavajući koreografije sa plesačima koje je dovela iz Slovenije, Nataša je gotovo svakodnevno u areni, gde nadgleda finalne pripreme. Upravo tamo je Nemanja sa pevačicom proveo dan, a šta je Nataša otkrila o predstojećem koncertu, da ima tremu i koje pesme će se naći na repertoaru, saznaćete u "Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: Promo

Iako koronavirus nije stigao u Srbiju, ova vanredna situacija i te kako dotiče naše estradne zvezde koje moraju da idu na nastupe van granica naše zemlje. Ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” će i ove nedelje dežurati na aerodromu “Nikola Tesla” i čekati povratak pevača iz dijaspore. Za njih smo spremili i posebno iznanađenje, a očemu se radi saznaćete u nedelju na TV Pink.

Prerana smrt Kobija Brajanta i njegove ćerke Điane potresla je ceo svet, a poznati se od nedelje opraštaju od velikog košarkaša, koji je bio uzor mnogim generacijama. Ni naše javne ličnosti nisu ostale imune na ovu tragediju koja je pogodila ljude na sve četiri strane sveta. Ove nedelje, u “Premijera – Vikend specijalu” će košarkaši Partizana i Crvene zvezde odati počast jednom od najvećih sportista svih vremena koji je ostavio veliko nasleđe i njegovoj trinaestogodišnjoj ćerki pred kojom je bila blistava košarkaška karijera.

Foto: Tanjug AP/Mark Blinch/The Canadian Press via AP

Kraljevske porodice ne prestaju da intrigiraju – nakon Megan Markl i Princa Harija koji su odstupili sa svih kraljevskih dužnosti, i naša kraljevska porodica šokirala je javnost. Najveće iznenađenje izazvalo je saznanje da prestolonaslednikov sin Aleksandar živi sa nevenčanim suprugom Džastinom u Americi, kao i fotografije iz provoda prinčeva koje su nastale pre nekoliko godina. Šta je od toga istina i kakve tajne kriju ostali članovi porodice Karađorđević saznaćete u emisiji otkriva emisije “Premijera – Vikend specijal”.

Najpopularnija emisija o poznatima će se ove nedelje baviti i dešavanjima u “Zadruzi 3”. Svakako je jedan od najturbulentnijih odnosa onaj između braće Davida i Dejana Dragojevića. Neposredno pred Davidov ulazak u “Zadrugu 3”, Dejan je sa suprugom Dalilom Dragojević napustio imanje. O njihovom odnosu konačno će pred kamerama progovoriti njihova majka, Biljana Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U studio “Premijera – Vikend specijala” stižu dve pevačice u pohodu na tron – Marina Visković predstaviće svoju novu pesmu “Napolje”, dok Mia Borisavljević nastavlja sa promocijom svog albuma “Jedna ja”.

Foto: E-Stock/Stefan Filipović

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Očekuju vas najintrigantnije priče o poznatima, zato ne propustite “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 2. februara uživo od 14 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Biljana Dragojević

#Kobi Brajant

#Marina Visković

#Mia Borisavljević

#Nataša Bekvalac

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Zadruga

#emisija

'