AKTUELNO

Marinkovićeva je sve priznala pred milionima.

Zadrugarka Žaklina odnosno Maja Marinković tokom dana priznala je da je imala aferu sa poznatim pevačem, koji je, kako je tvrdila u ozbiljnoj vezi sa koleginicom pevačicom.

Nakon što je Žaklina priznala pred svima, spomenula je i inicijale imena tog pevača, te je rekla da mu ime počinje na slovo - S. Zadrugari su odmah počeli da nagađaju o kome se radi, pa se između ostalog pojavilo i ime Stefana Đurića Raste, koji je ranije dovođen u aferu sa zadrugarkom sa kojom je navodno varao svoju tadašnju suprugu Anu Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Maja je 2015. godine bila angažovana u Rastinom spotu ,,Mala", gde je imala jednu od glavnih uloga, a tad su mediji i spekulisali da je reper baš sa ovom zadrugarkom varao svoju tadašnju suprugu.

Foto: Printscreen YouTube/ Balkaton

Podsetimo, pisalo se da se Rasta Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi. Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Želja joj se ispunila i tada je na sve načine gledala da mu se nametne i osvoji ga.

U nastavku možete pogledati scene iz spota u kojima je Maja učestovala, a šta se krije iza svega toga sigurno je da ćemo saznati uskoro.

Autor: O. Bogdanović

#Zadruga

'