AKTUELNO

Ovo nisu očekivali!

Svi zadrugari ove noći birali su koga će od svojih cimera sačuvati i priuštiti mu dalji boravak na najluksuznijem imanju, ali i koga će poslati u izolaciju i ostaviti ga da se bori za opstanak.

Ukućani su birali između Stefana Karića i Ive Grgurić, a njihovim glasovima doprineli su da Iva u narednim danima boravi u izolaciji sa još jednim cimerom.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala svima koji ste rekli lepe reči, a što se Ive tiče, niko ništa zlonamerno nije rekao, ali prošlost kao prošlost, uči se na greškama - rekao je Stefan.
Ja ću biti maksimalno iskrena kao i do sada. Ja ne mogu kao Stefan da komentarišem ko me nominovao, jer to bi potrajalo. Ja ću samo reći da ja shvatam da svi imate nešto loše da mi zamerite, to je normalno. Imam i ja svoje mane. Život me je naterao da budem racionalna. Hvala vam na mišljenju iako mislim da niste bili iskreni - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je neminovno da i publika da svoj glas o tome ko bi po njihovom mišljenju trebalo da napusti takmičenje, voditelj Ognjen Amidžić zamolio je pojedine takmičare da ustanu kako bi mogao da im saopšti ko je od njih ove nedelje imao najmanju podršku.

Foto: TV Pink Printscreen

U ovom slučaju je to bio Nikša Kokanović, a on će se u nedelju sa Ivom naći u duelu gde će se borba nastaviti.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'