AKTUELNO

Digli Ljupku Stević na noge.

Jelena Pešić i Lepi Mića su na večerašnjoj spektakularnoj "Zadrugoviziji" svojim nastupom sve fascinirali, a oni su nastupili pod rednim brojem 10. Jelena i Mića su se predstavili pesmom "Što se mala uobrazi" koju u originalu izvode Zorica Brunclik i Luis. 

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena se pojavila u crnogorskoj narodnoj nošnji, dok je Mića nosio elegantnu kombinaciju. Njihov nastup oduševio je žiri, a Ljupka Stević je ustala sa stolice kako bih ih podržala i sve vreme pevala sa njima, a na kraju su dobili gromoglasan aplauz od publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao nastup ovo dvoje zadrugara pogledajte u narednom video-prilogu.

Nakon nastupa, usledili su i komentari stručnog žirija koji je imao samo reči hvale za ovaj par.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, Mićo, legenda si, stajling ti je ludilo, ali Jelena... Ti si toliko prefinjena i vanvremenska, nadam se da će tvoja lepota završiti u seriji "Crveni mesec". Sijaš i ta tvoja lepota je ispunila sve ovde - prokomentarisao je Dejan.
Složila bih se sa Dejanom. Mića se nije nijednom nasmejao, falila je energija, ali ste bili odlični - dodala je Ljupka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si preslatka - rekao je Đekson Jeleni.
Sviđa mi se izbor pesme, obožavam ovu pesmu. Mićo, imaš puno pozdrava od zajedničkih prijatelja. Jelena, prelepa si, ali najviše te volim kad pevaš "Čokoladu". Mićo, nisam navikla da si ovakav, volela bih da ti se popravi raspoloženje - rekla je Jami, a onda su ona i Jelena zajedno otpevale stihove njene pesme.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentare žirija možete poslušati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Jelena Pešić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zadruga 3

#Zadrugovizija

'