AKTUELNO

Može ona sve...

U ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In" gosti Sanje Marinković bili su predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, književnica Isidora Bjelica, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković, novinar televizije Pink Nemanja Vujičić i pevačica Milica Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro je poznato da Milica Pavlović nikada javno nije otkrila da li se i sa kim zabavlja, a ono što je zanimljivo, ni pripadnici sedme sile je nikada nisu uhvatili sa njenom muškom polovinom. Milica je priznala da ona može sve sama, ali da bi volela da muškarac bude pored nje za neke određene stvari.

Odrastala sam tako da sam se borila za sebe i svoj san i nisam emotivno halapljiva. Ja uživam u svakom danu, imam odlične prijatelje, radim posao koji najviše volim na svetu, danas evo sedim u "Magazinu In" a pre sam samo gledala i zamišljala o tome. Ja sve mogu samo, pa i da nosim kofer, a muškarac mi treba da mi kaže "Polako, sve može" ili da dođe i da mi ponese taj kofer ponekad, da se i ja osetim kao žena - rekla je Milica i oduševila sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Magazin In

#Milica Pavlović

'