AKTUELNO

Pop pevačica i dalje ne može da da se oporavi posle situacije koja joj se dogodila ovog prepodneva.

Tijana Bogićević, ovogodišnja predstavnica Srbije na izboru za Pesmu Evrovizije ovog prepodneva doživela je veliku traumu zbog koje se kao nikada do sada uplašila za svoj život.

Foto: Youtube

Ona je na Fejsbuku objasnila da je malo falilo da nastrada danas na autoputu, usled neadekvatne vožnje jednog učesnika u saobraćaju, koji je ugrozio njenu bezbednost.

Upravo sam mogla da poginem ns autoputu jer je vozač auta marke Audi sa registracijom BG 10** *A bukvalno imao nameru da me ubije tako što se pojavio niotkuda pri ogromnoj brzini i zalepio mi se nazad, a onda kad sam se pomerila prešao u moju traku i naglo zakočio ispred mene tako da sam ja sa svojim Kliom jedva izbegla da ga ne udarim prešavši u zaustavnu traku. Valjda je pokušao nešto da mi poruči, da idem sporo sa 120 na sat ili šta god - napisala je Tijana i dodala da se kao nikada do sada uplašila za svoj život.

- Morala sam da stanem jer je ovo trauma žešća, s obzirom da sam bila suvozač u sličnom sudaru na autoputu pre nekoliko godina! Ljudi, ovo bahaćenje mora da prestane! Apelujem na sve da se osveste i da ako već ugrozavaju svoj život, pokusaju da se klone drugih - napisala je Tijana.

D. T.

#Tijana Bogićević

#pevačica

'