AKTUELNO

Nije bilo nimalo prijatno!

Voditeljka Sanja Marinković u svojoj autorskoj emisiji "Magazin In" ove subote ugostila je predsednicu Narodne skupštine Republike Srbije Maju Gojković, književnicu Isidoru Bjelicu, selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubišu Tumbakovića, novinara televizije Pink Nemanju Vujičića i pevačicu Milicu Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Za vreme gostovanja došlo je do svađe između Milice Pavlović i Isidore Bjelice, a u sve se umešala i voditeljka Sanja Marinković kako bi smirila strasti između dve zaraćene strane. Isidora se nije složila sa Milicom koja je govorila o metodama vaspitavanja, kao i o tome kako su je njeni baka i deka vaspitali.

Moram da priznam da mislim da je dobro da roditelji tokom odrastanja zanju dokle je granica i da prestanu da vam govore da ste najlepša i najbolja. Ja sam zahvalna svojim roditeljima, baki i deci koje volim najviše na svetu, na tome što su mi preneli neke vrednosti i rekli: "Okej, spremamo te za život" - rekla je Milica Pavlović.

Foto: TV Pink Printscreen

To je destruktivan program. To je stvarno 3D program - rekla je Isidora, koja se nije složila sa onim što je rekla pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

A da ja lepo prošetam? Šta ću u emisiji? Nisam bila pod staklenim zvonom, znalo se gde je granica - dodala je Milica.
Nemoj da se vređaš. Tako se radilo. Svi mi učimo i svi mi radimo - rekla joj je Isidora.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, meni tako Isidora isto govori. Kada to saslušam, onda stvarno mislim da sam pogrešila - umešala se Sanja Marinković i smirila situaciju.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao okršaj pevačice i književnice u ''Magazinu In''.

Autor: S. K.

#Isidora Bjelica

#Milica Pavlović

'