AKTUELNO

Iako je dosledna kada je roditeljstvo u pitanju, u braku je ipak drugačija.

Popularnu pevačicu Gocu Tržan publika je prvo upoznala i zavolela devedesetih godina kao članicu grupe Tap 011, mlađe generacije su je zavolele kao jednog od članova žirija "Pinkovih zvezdica", a sve ovo vreme sve njene pesme vrlo su slušane. Već duže vreme ona nastupa kao solo pevačica, a kroz dugogodišnju karijeru jasno ističe da se drži svojh pravila i da nije spremna za kompromise, ali se sve promenilo kada se udala za Rašu Novakovića, koji uspeva da je razuveri i natera da se predomisli.

- Mužu stvarno nikad ne mogu da kažem ne. Ne mogu da ga odbijem, zato što on meni nikada ne govori ne. Toliko je tolerantan prema meni, pa kad mi kaže da nešto mora, onda ja to bespogovorno prihvatim i kažem okej. On je dosta tolerantan prema meni i onda kad pređem granicu, moram da se zaustavim i kažem "okej, hoću" - iskrena je bila Goca.

Foto: E-Stock/Kobra

Kako je sama istakla, u životu je uvek bila stroga prvo prema sebi, pa onda prema drugima.

- Koliko sam stroga prema sebi, toliko sam i prema drugima. Mene su klinci u takmičenju “Pinkove zvezdice” prozvali Grdanom, a to sam shvatila kao kompliment. Tako da sad dođem kao neka srpska Grdana - našalila se Goca.

Foto: TVPink Printscreen

Kada je reč o roditeljstvu i vaspitanju ćerke Lene, ona ne popušta čak ni kad uvidi je možda pogrešila i preterala u kazni.

Uvek sam dosledna, jer kad se popišmaniš, onda si stvorio pakao sebi od života. Moraš da budeš dosledan čak i kad grešiš, pa onda u nekom trenutku kažeš: “izvini, malo sam pogrešila, možda sam te previše kaznila, ali neka sam te kaznila”. Ne smemo posustati, jer kad kreneš u rikverc, onda si nagrabusio - istakla Goca.

Autor: Pink.rs

#Brak

#Goca Tržan

#Radomir Raša Novaković

#pevačica

'