AKTUELNO

Optužila je svog dragog da joj ne pruža dovoljno pažnje, a izrazila je i sumnju u to da samo želi da je iskoristi!

Iako je na samom početku njihove veze delovalo da će sve biti bajno i sjajno, ipak, i među njima je došlo do ogromne netrpeljivosti koja već danima ne prestaje.

Milica Kemez i Bora Santana koriste sav luksuz koji mogu da uživaju dok su na funkcijama gradonačelnika i prve dame - umesto da im to vezu ovih dana učini još lepšom i lakšom, došlo je do ozbiljnih turbulencija i prepirki, nakon čega je usledio i raskid!

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe uopšte nema, ceo dan me nisi poljubio! Ja tebe znam najbolje, ti odmah počneš da se smeješ, jer lažeš! Ja nisam tvoja sluškinja, ja sve radim od srca! Ti meni danas kažeš da prenesem stvari, šta sam ti ja ovde?! Sve ide ka tome da želiš samo da me izje*eš! - rekla je Milica.
Ja ne želim da te je*em - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vuci me za jezik! Ti si na lošem glasu, pomiri se sa tim. Promenio si se prema meni, ponašaš se kao da smo u braku 15 godina. Misliš da više ne moraš da se trudiš oko mene, ni da me zavodiš! Nijednu lepu reč mi nisi uputio! Sad ćeš sa mnom da završiš sve što imaš! - rekla je Milica.
Evo, završili smo. Sp*dali smo se, ako će ti biti lakše! - rekao je Bora, nakon čega mu je Milica iz osvete pocepala sav plan i program koji je napravio otkako je imenovan za gradonačelnika "Zadruge"!

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'