AKTUELNO

Otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života.

U okviru večerašnje emisije "Amidži šou" Nataša Bekvalac je odgovorila na nekoliko kratkih pitanja za zagrevanje, da se "razgiba mozak", kako je naveo voditelj Ognjen Amidžić.

Tri stvari koje te rasplaču - bilo je prvo pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Film... Jao nisam ga razgibala... Povređena životinja, povređen čovek - rekla je Nataša.
Tri stvari koje mogu da se ukradu - glasilo je naredno pitanje.
Sve može da se ukrade, auto, Ognjen, ti, čaša. Svako može biti ukraden - istakla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri stvari koje ljudi rade dok ih niko ne gleda - bilo je treće pitanje za Natašu.
Čačkaju nos, k*njaju, ali postoje i oni koji vole da ih neko gleda i ono treće intimno, ali kad su sami to se zove drugačije - odgovorila je pevačica.

Nataša se kroz emisiju prisetila i svojih početaka

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je prikazao Natašine fotografije iz detinjstva i rane mladosti, koje je pevačica komentarisala.

Kostime mi je sve mama kreirala, a posle Kristina... Kad sam se pojavila na festivalu u Herceg Novom komentarisali su da je to gotov proizvod, a to je proizvod na kom se godinama radilo. Zvanično sam bila zaposlena od svoje desete godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam bila najlepša, ja sam bila najinteresantnija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kada se već prisetila najranijeg detinjstva i školskih dana voditelj je upitao Natašu kada je imala prvog dečka, a njen odgovor ponovo je nasmejao sve.

Ja nikad nisam imala dečka, ja sam uvek imala muževe. Ako ćemo dečka, kao dečka, to je bilo još u školici. Sećam se tog skandala, išla sam u zabavište i moja mama je dobila poziv da je napravljen skandal jer je Petar ukrao bakin psten. Petru sam se ja dopadala, on se dopadao meni, ali ja sam mu rekla da mi ne možemo tako kao ostali, već da bismo mi bili momak i devojka da on mora mene da veri. To se ništa nije promenilo ni do dana današnjeg, upalilo je prvi put. Onda je Petar mučenik otišao kući i verovatno otvorio sef i uzeo porodično nasleđe, što je baka dala njegovoj mami i tako. Oni su videli da je prsten nestao, a prsten je bio kod mene i morala sam da ga vratim. To su nesrećne ljubavi od samog starta. Petar sada verovatno ima više sreće nego sa mnom - ispričala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Nataša Bekvalac

'