AKTUELNO

Sasula mu sve šta je imala!

Još jedno izdanje emisije ,,Amnezija" voditelji Bora Santana i Bane Čolak počeli su turbulentno, a prvi gost bio im je David Dragojević, koji je otvorio ovonedeljni program.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan dragi naši gledaoci i slušaoci, ja sam pozvan da otvorim sjajnu emisiju. Mnoga dešavanja su se desila u Zadruzi, ali krećemo sada uz muzičku pauzu - izjavio je David.

Potom su voditelji uputili pitanje Stefanu Kariću o njegovom poljupcu sa Majom Marinković tokom žurke, te su očekivali njegov dolazak i da objasni zbog čega je došlo do nagle promene situacije. Međutim, program je prekinula Miljana Kulić, jer je htela da prokomentariše sukob sa Stefanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Došla sam, izvinite, niste upućeni u situaciju. Dogodilo se to da je Brendonov krevet bio poliven, ja sam mu rekla da ne pravi dramu i rekla sam mu da legne u moj krevet, Karić je rekao da samo ne idem kod nje, i onda sam ja to namerno uradila. On je krenuo da diže krevet i spušta, reagovalo je i obezbeđenje. Ishod svega toga je kada je on opsovao sestre, on je ponovio više puta, psovao mi je i oca i majku... A to je sve njegov hendikep - izjavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'