AKTUELNO

Žestoko je bilo!

Zadrugari su ovog popodneva mogli da pogledaju i razgovor Marka Miljkovića i Gagija Đoganija iz kupatila u kom je Miljković govorio kako je Miljani potreban novi muškarac nakon veze sa Zolom. Nakon priloga pljuštale su varnice između Miljkovića i Marije Kulić, a onda je Miljanina majka nastavila rat sa nesuđenim zetom Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što je previše navalentna - rekao je Marko.
Ja vidim da ti brineš. Jedino - umešala se Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa brinem, tako mogu da skinem bedu sa vrata - rekao joj je Miljković.
Vidi da ti kažem... Vi nećete da se družite, jer nećeš da pređeš preko nekih stvari. Inače, ona se na staro ne vraća - odgovorila mu je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakoj ženi treba bik da bi bila zadovoljna. Ja sam strastvena žena, bik mi ne treba, treba mi muškarac u svakom smislu te reči, a to je nemoguće naći u rijalitiju. Naravno da ću napolju naći sve ono što mi je potrebno. Kada bih rekla da ne volim to da radim, lagala bih. Teško mi je bez toga (s*ksa), ali sam se pomirila sa tim da trenutno ne mogu da ga imam. Fali mi i te kako mi fali, kao i svakoj ženi. Ja sam imala dva partnera, oca mog deteta i grešku (Zolu). A to što Marko brine, to je njegov problem. Videćemo da li će se praviti da pati i dalje za Lunom ili će posle dva meseca da ispuni svoj hir - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene zanima šta kaže majka što se njena ćerka cmače sa svakim muškarcem u rijaltiju. Hajde malo prokomentarišite svoju ćerku - umešao se Zola.
Nakazo božija, nijedna te nije htela! Idi bre budi srećan tamo, bavi se Aleksandrom, ostavi ti Miljanu. Nijedna te nije htela, osim Miljane. Kad god je pušten Miljanin s*ks, komentarisala sam je najgore. Sve apsolutno komentarišem, a komentarišem i po neku budalu - rekla je Marija Zoli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da svaki muškarac u devojci pokušava da nađe svoju majku. On je u kontekstu rekao da sam ja k*rva! Meni je sve jasno i nemam pravo da se naljutim. Nemam šta da kažem. Moja majka je pre 10 minuta nazvana k*rvom! - rekla je Miljana.
Ja nikada nisam rekao da je moja bivša devojka k*rva! Mi ćemo o tužbama kada izađemo iz rijalitija - pričao joj je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Idi sedi balavče, bravi se svojim životom. Di-džej, za Mariju Kulić ti si mali, iako si slon. Ti si za mene mali miš. Idi bavi se svojom devojčicom. Ne želim da ti kvarim vezu, samo da se maneš komentarišanja Miljane - rekla je Marija Zoli.
Ja sam za tebe tata igrice - rekao je Čolić Mariji.
On nije svestan toga da je on moj radnik još uvek. Zna osoba o čemu pričam. Nula, apsolutna nula - govorila je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'