AKTUELNO

Osman, kao i uvek, bez dlake na jeziku!

Miljana Kulić i Stefan Karić nedavno su imali sukob epskih razmera u spavaćoj sobi, tokom koga su razmenili brutalne uvrede i teške reči. Međutim, ovo dvoje zadrugara su sledeće noći završili u istom krevetu, što su mnogi njihovi cimeri osudili. Iako ničega nije bilo između njih, počelo je da se šuška po kući da je Kulićeva zaljubljena u Karića, što je nakon emisije "Gledanje snimaka", kada je pušten njihov zajednički klip, prvo priznala Miljanina majka Marija Kulić, a zatim i sama Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa našeg portala kontaktirala je Stefanovog oca Osmana, koji nam je prvo otkrio šta misli o sukobu koji je Miljana imala sa njegovim sinom.

Iskreno, nije mi bilo svejedno što je to veče došlo do svađe između njih dvoje. Samim tim, mnoge teške reči nisu me ostavile ravnodušnim. Miljana je izgovorila Stefanu niz uvreda na račun porodice, pa je i on njoj uzvratio. Na Miljanu se ne ljutim, a kada je Stefan u pitanju, kao otac se izvinjavam porodici Kulić. Drago mi je što je sutradan došlo i do pomirenja, što mnoge zadrugare nije ostavilo ravnodušnim, koji su se ponadali da će se sukobi nastaviti i da će doći do diskvalifikacije jednog od njih dvoje - ispričao je Osman.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Miljana ozbiljna u nameri da smuva Stefana, čak mu je i poručila da ne moraju da budu u rijalitiju zajedno, već da će ga čekati nekoliko meseci, zanimalo nas je da li bi je prihvatio za snajku ili ostale zadrugarke (Erminu Pašović, Mionu Jovanović i Natašu Radan), kojima se njegov sin dopada. Inače, Stefan je poručio Miljani da ne može da bude sa njom jer ne bi to nikada uradio svom drugu Lazaru Čoluiću Zoli.

To što je Miljana rekla da se zaljubila u mnog sina nimalo me nije iznenadilo. Mnoge devojke u "Zadruzi" zaljubljene su u njega, kao i u spoljnom svetu. Mada, kada je Miljana u pitanju, uvek sam rezervisan. Možda je to sve njena igra. Mislim da će ga Miljana opet verbalno napasti prvom prilikom. Što se tiče snajke, ne biram je ja, već Stefan. Ja samo mogu da blagoslovim njegov izbor. Miljana nije njegov tip devojke - rekao nam je Osman.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju intervjua osvrnuli smo se i na Stefanov odnos sa njegovom bivšom devojkom Ivom Grgurić, koja ga je nedavno optužila da je ljubomoran na njeno druženje sa Filipom Đukićem i Markom Miljkovićem. Osman nam je ispričao šta sada misli o Ivi i njenom ponašanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan nije ljubomoran na Ivino druženje sa drugim momcima. Iva ili laže, ili daje sebi na važnosti. Stefan da bi bio ljubomoran mora da bude i zaljubljen, a koliko ja vidim i koliko ga poznajem, on je sa dotičnom damom odavno završio svaku priču sem drugarske - zaključio je Stefanov otac.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Da li će Stefan uploviti u ljubavni odnos sa Miljanom i kako će se dalje odvijati situacija sa Ivom, ostaje da ispratimo.

Autor: M. P.

#Ermina Pašović

#Iva Grgurić

#Miljana Kulić

#Miona Jovanović

#Nataša Radan

#Osman Karić

#Stefan Karić

'