AKTUELNO

Odlučili su da iz Pariza pređu za srpsku prestonicu.

Popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja uhvaćena je na prestoničkom aerodromu u društvu fudbalera Matea Pavlovića.

Ostojićeva i dalje mudro ćuti po pitanju veze o kojoj se već neko vreme spekuliše. Kako se priča, navodno, ne bi li sakrila sve tragove da je već uveliko otpočela zajednički život sa fudbalerom u Parizu, Kaja je često objavljivala fotografije iz Beograda ili čak Brisela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali otkako su viđeni zajedno na jednom šalteru po dolasku iz Pariza, brojne sumnje su se ponovo javile. Sa njima je, inače, stigao i jedan njihov zajednički prijatelj, koji ih je nakon petnaestak minuta i napustio. Kaja i Mateo su se dugo zadržali na šalteru, a onda su zajedno otišli da pronađu taksi.

Mateo je kao i pravi džentlmen uzeo kofere, otvorio vrata od automobila svojoj dragoj i sačekao da takstista spakuje sve u gepek, a potom su se uputili u nepoznatom pravcu.

Foto: TV Pink Printscreen

Priča se da su Kaja i fudbaler odseli trenutno kod njeno kuma, gde borave kad god su u Beogradu, a uskoro planiraju da kupe i stan, kako nikome ne bi bili na smetnji.

Mateo je predložio da kupe manji stan u centru grada, u kojem će uvek moći da borave kada dođu u Beograd. Njegova ideja se dopala Kaji, pa će sada najverovatnije boravak u prestonici iskoristiti da pogledaju nekoliko nekretnina - otkrio je izvor.

Autor: O. B.

#Katarina Kaja Ostojić

#Mateo Pavlović

'