AKTUELNO

Drama se nastavlja!

Voditelj Milan Milošević podigao je u večerašnjoj emisiji "Izbor potrčka" i Miljanu Kulić, kako bi prokomentarisala današnju raspodelu budžeta ovonedeljnog vođe Stefana Karića. Njena majka Marija i ona su danas dobile najmanji budžet od Stefana, zbog čega je Miljana i plakala.

Što se tiče Stefana, sve mi je rekao što mi je rekao one večeri kada sam htela da priđem u njegov krevet. Pun je mržnje. Ja sam oduvek sumnjala, videla sam da je u čoporu, svako pokaže svoje pravo lice. Ja sam mu rekla, biće mi potrčko narednih sedam dana, videćete kakve stvari će raditi - rekla je Miljana, pa nastavila.

Foto: TV Pink Printscreen

Plakala sam jer me je razočarao. Šlihtao se Lepom Mići i Đedoviću. Ne razlikujem ga od Miće, sve manire je pokupio od njega. Đedoviću je dao najveći budžet jer napada Ivu. Ne znam samo šta sam ja Stefanu uradila, da se onako one večeri ponaša prema meni, vidi se da je pun mržnje - dodala je Kulićeva.
Ja sam rekao da ona nikome ovde ne može da bude prijatelj, jer igra rijaliti. Dao sam joj najmanji, da bih dokazao da joj se ne šlihtam - nadovezao se Stefan.
Što si Mioni dao veći? - upitala ga je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što mi je simpatična - odbrusio je Karić.
A ja ti nisam? Od kad? - upitala je Miljana ljutito.
Od večeras - uzvratio je Stefan, a onda je krenula svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ni ko si, ni šta si, ni da li si muško, ni da li si žensko - poručio je Karić, što je Miljanu iznerviralo, a onda joj je rekao.
Boli te Kija - rekao je Stefan, a onda mu je Miljana pomenula Vladimira Tomovića, pa su se ponovo posvađali.
Da li te je Tomović zadovoljio? - upitala ga je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je, tigrice debela? - uzvratio je Stefan.
Ja mogu da smršam, ti ne možeš da porasteš - odbrusila je Miljana.

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga 3

'