AKTUELNO

Haos u emisiji!

Prva tema na večerašnjem "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" izazvala je pravu pometnju. To je bilo gradonačelništvo Bore Santane, današnji odlazak u prodavnicu, kao i njegov odnos sa bivšom devojkom Milicom Kemez.

Rekla si da su Milica i Bora dva najveća gada - podigao je Milan Ivanu Šopić i upitao je direktno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Borom imala neki turbulentan odnos, on me je nazivao svojim performansom kada mi se udvarao, pa pričao da sam mu cirkus. U situaciji Milica i Bora sam uvek bila na Borinoj strani, mislim da je Milica puna nekog otrova - odgovorila je Ivana.
Sada ću ja reči šta sam uradio Ivani Šopić sa 4 njena prijatelja, napravili smo budalu. Za Radetovu slavu sam napisao čestitku, detaljno joj podmetnuo čestitku, napravio joj rinfleš od mozga. Lepi Mića je bio prvi učesnik toga, Rade Lazić... Za to su znali Stefan Karić, Jelena Pešić, Mirko Gavrić... Milica Kemez. Ja sam ti to napisao, još mnoge stvari sam ti uradio da vidiš da sa mnom nema zaj*bancije - priznao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam znala ovo, meni je jedan prijatelj rekao. Niko neće da me posvađa ni sa Mićom, ni sa Karićem. Nisi me šokirao, Boro, ja sam to znala. Šta će Milica Vukmir da šalje Radetu Laziću čestitku... - nadovezala se Šopićeva.
Ovo nije ništa, šta ću sve da kažem - zapretio je Santana.

Ivana je zatim rekla da je Milicu uvredila zbog svega što joj je, po njenom mišljenju, uradila.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica može da me komentariše do sutra, znam da je svaki komentar potkovan mojim odnosom sa Filipom. Da, mislim da su dva najveća gada. Milice, ili mafijaj ili plači. Ako si besna zbog Filipa i Bore... - rekla je Šopićeva Kemezovoj.
Ili spavaj ili budi mafioza - ubacio se Bora Santana.
Ti nisi normalna, radiš stvari zbog rijalitija - poručila je Milica Ivani, pa joj spomenula da gaji simpatije prema Stefanu Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti si ljubomorna na mene zbog Filipa, niti zbog Bore, nego zbog Stefana Karića - uzvratila je Šopićeva.

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bora Santana

#Ivana Šopić

#Milica Kemez

'