AKTUELNO

Nije mogao više da izdrži, pa je odlučio da stavi tačku na prijateljstvo!

Marija Kulić takođe je htela da razreši problem sa Gagijem Đoganijem, koji je vezan za njenu ćerku Miljanu Kulić. Naime, prošle noći došlo je do žestokog okršaja između Miljane i Gagija, tokom koje je došlo do izgovorenih žestokih reči.

U sve je bio umešan i Marko Miljković, a Mariji je smetalo to što je on sve vreme pokušavao da spreči Gagija da ispriča.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su jasni odnos starih zadrugara koji su ljubomorni na Miljanu, koji joj izgovaraju svakojake reči, to više narodu nije ni zanimljivo. Mene zanimato što je jutros Drvo zvalo Gagija, pa Miljanu, pa me zanima šta se tu desilo? Miljana sa Gagijem nisu imali nikakav konflikt, on je Miljanu poštovao - iznela je Marija kao problem.
Voleo bih ja da je i Miljana tu, ali ja ću ispričati. Ona je jutros došla u Erminin i moj krevet, da bi stupila u kontakt sa Miljkovićem. Ona je počela da ga provocira, što je meni zasmetalo, to što se desilo u "Zadruzi 2". Ona je počela da provlači Lunu, i ja sam joj rekao da je ne spominje. Ja sam je zamolio - rekao je Gagi.
Luna je bila u vezi sa Markom, ona je nije uvredila - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je ona obećala da neće da je spominje, ako hoće da se prepire sa Miljkovićem, onda treba sa njim da priča. Ali je ona spominjala Lunu sve vreme, a ja sam hteo da se to prekine, posle toga kad je videla da sam se ja umešao, onda je počela da me zove punim imenom, a tu sam se već iznervirao, počela je da me dira, ja znam na šta je ona aludirala, to je provokacija. To jeste moje pravo ime, ali je to provokacija, ja se ne stidim toga što ja jesam, ali tada kada je ona to izgovorila, ja sam se osetio povređenim. Mene su tako zvali i Tomović, i Saška. Počela je da me podbada i ja sam joj rekao da smo završiti i da joj neću oprostiti. Ja sam cenio i tebe, i nju, ja nisam igračka, ja sam ja, ja ne dozvoljavam da se neko igra sa mnom - ispričao je denser.
Dobro, ako me od sada neko bude nazvao Marija, ja neću pričati sa tim. Ja sada ništa ne razumem! - odbrusila je Marija.
Nemoj da manipulišeš! Njemu je obećano da Luna neće da se pominje, a pominjala mu je - dobacio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'