AKTUELNO

Mlada zvezda uživa u skladnom braku.

Pevačica Ilma Karahmet osvojila je srca širom Balkana sa samo 13 godina kada se takmičila u jednom muzičkom šou programu koji se tada emitovao na televiziji Pink. Ilma je napravila pauzu u karijeri, a sada se vratila na muzičku scenu u velikom stilu.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Prezadovoljna sam, iskreno nisam toliko ni očekivala, posle "Ništa tvoje" imati još jedan hit kao što je "Neko nije" za mene je veliki uspeh - kaže Ilma za emisiju "Premijera".

Pevačica se sa samo 18 godina udala za svog supruga Sedina Lakača, koji joj je, kako kaže, najveća podrška ali i veliki kritičar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svaki put kažem da sam se udala iz ljubavi i tu ne postoji nikakav drugi interes. Oni znaju da iako sam imala u to vreme 18 godina, da sam zrela osoba i da znam šta želim u životu. Ja sam pored svih svojih obaveza završila Tursko-Bosanski koledž gde sam takođe bila samostalna i u domu. To mi je doprinelo u životu da postanem zrelija nego što bi trebalo da budem u tim godinama. On je uvek sa mnom, podržava me u svemu, jako me kritikuje u vezi stvari koje mu se ne dopadaju, a s druge strane to meni dobro dođe. Ja sam žensko i imati muškarca pored sebe koji pazi na sve te stvari je stvarno velika čast i privilegija za mene - navela je Ilma.

Ona je istakla i da bi volela da predstavlja svoju zemlju na takmičenju za pesmu "Evrovizije".

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

To bi za mene bila velika čast i iskustvo životno. Kada bi došlo do te prilike da ja predstavim svoju zemlju na Evroviziji, sigurna sam da bih se jako potrudila da se što bolje plasiramo - rekla je mlada pevačica.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Ilma Karahmet

#Premijera

'