AKTUELNO

Ništa joj ne brani.

Voditelj Milan Milošević u nastavku emisije "Pitanja gledalaca" novo pitanje pročitao je za Boru Santanu, koje se ticalo skorašnje izjave njegove devojke Milice Kemez: "Da li veruješ Milici kada kaže da se samo šalila da bi nastupala sa Filipom na Zadrugoviziji?"

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da joj verujem, zato što kada povežeš priču i sve, kako je ona to ispričala. Ja sam njoj rekao da može da nastupa i sa Kendijem i Pandom, to sam joj rekao kada je bila druga Zadrugovizija. Nisam imao problem s kim će da nastupa. Jedino što sam joj najviše zamerio što je rekla da kada je sa mnom, da mislim na njega. Pa ću uzeti u obzir da je to rekla kako bi me provocirala, a vreme će pokazati da li je to tako stvarno mislila - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li se sećaju da su mene svi napadali kako se ja foliram, da nisam zaljubljena u Filipa i da nemam emocije. Sada kada sam sa Borom u vezi, oni govore da ja i dalje gajim emocije prema Filipu. Normalno da nisam zaboravila šta mi je Filip uradio. Normalno da mene to još uvek boli, ja sam bila i emotivno povređena i osećala sam se iskorišćeno... On mene dečko ne zanima. Ja sam imala neku sliku o njemu, idealizovala sam ga u svojoj glavi. Totalno sam imala neko drugo mišljenje - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja radim sve kao što radim napolju. Grešim kao što grešim napolju. Ni napolju nisam u fazonu fizičkog kontakta, ali ovde su ljudi nervozniji - dodao je Filip Đukić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'