AKTUELNO

Da li će ostati zajedno ili?

Bane Čolak i Ivana Krunić posvađali su se tokom emisije "Pitanja gledalaca", zbog čega su rešili da popričaju o problemima nakon emisije u radionici velelepnog imanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoje stvari koje si mi prećutala. Od trenutka kada se desila situacija sa Erminom, ne znam koju lošu stvar možeš da mi prebaciš. Uradila si mnogo loših stvari, od laži, prećutkivanja, mnogo loših stvari. Ja smatram da igrica nije bila strašna, ti smatraš da jeste, poštujem tvoje mišljenje - govorio je Bane.
Za sve za šta sam ti se izvinila, smatram da sam pogrešila, za ono što nisam, ne smatram da sam pogrešila. Za psovanje, za okretanje leđa... Mislim da sam mogla da se bolje ponesem u tim situacijama, ali ne smatram da sam preloša i ti mene psuješ - tvrdila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da mi stvarno ne možemo, ja se trudim, ali ne možemo. Da li ćeš ikada da prihvatiš svoje greške, ja kada pogrešim to i kažem, zbog toga sam te ostavio malopre. U situaciji kada si me ostavila i nisi pričala sa mnom ispala si mulj i talog, g*vnarka. Ti kao žena moraš da znaš sa kime si se i kada poljubila i gde, to nije sitnica, jer si na televiziji - govorio je Bane aludirajući na Ivaninu strasnu scenu iz garderobera sa Vladimirom Tomovićem.

Na samom kraju iscrpnog razgovora, Bane je postavio Ivani ultimatum:

Prvo, leći ćemo u krevet, ovo ti je poslednja šansa ukoliko želiš da budemo zajedno, iskopaćeš iz te tvoje glave sve odgovore koje te budem pitao. Ovo ti je poslednja prilika da dokažeš da me ne praviš budalom, da nisi neiskrena itd. Od ovog dana, imam par pitanja koje ću ti postaviti, da se ne bih crveneo kada ustanem za crnim stolom - rekao je Bane.

Ivana je pristala da se menja, ali na način, kako tvrdi, na koji ona želi. Nakon rasprave, Bane i Ivana su se ipak poljubili, ali i razmatrali da se kupaju zajedno.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'