AKTUELNO

Nikad turbulentnija svađa!

Nakon što je Edis Fetić ustao pred svima i osudio svoju ljubavnicu Draganu Mitar zbog laži koje je izgovorila u proteklom periodu, ustala je zadrugarka kako bi prokomentarisala.

Kao i obično, Dragana je odlučila da kratko prokomentariše Edisove navode, zbog čega se alarmirala Zorica Marković i odbrusila joj.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, ono što su zadrugari zamerili Fetiću, jeste što je pozvao Draganu da prisustvuje pozivu sa suprugom Zilhom pre nekoliko dana, dok je ona odbijala, ali ipak se kasnije pridružila, što je zasmetalo Edisu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe meni niko da glumi ovde, ja njega poznajem, meni je sasvim jasno šta on radi - rekla je Dragana.
Žena je htela da se javi, ali je normalno da žena kad je videla, da je Dragana kod govornice, još joj on rekao da dođe, pa normalno je da neće da se javi - odbrusila je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo, ja ću da ti kažem, meni je ovaj snimak delovalo kao da se ti kaješ što je ona došla - rekla je Jovana Tomić Matora.
Ti si unakazio decu, bolje ja da ih nemam, nego da ih imam. Unakazio si porodicu i deci odrastanje, školovanje, sprda će ih svako! Njima će u školi pustiti klip kako im tata t*ca ljubavnicu. Da li bi se vi javili tati koji je ostavio vašu mamu i j*be neku drugu tetu? - urlao je Marko Đedović.

Potom je Fetiću sve prekipelo, te je zapretio Đedoviću da će ga zapamtiti zbog svega što je rekao.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'