AKTUELNO

Imala je mnogo udvarača.

Kraljica sevdaha Hanka Paldum je jedna od najpoznatijih pevačica iz Bosne i Hercegovine za koju mnogi kažu da peva kao slavuj.

Tokom mladosti Hanka je bila je član hora i učestvovala je na školskim predstavama, najčešće pevajući sevdalinke. Brat Smail joj je pomogao da ode na audiciju u KUD-u „Bratstvo“ tako što su se iskrali kroz prozor.

View this post on Instagram

♥️🥰💋👍🇨🇦

A post shared by Hanka Paldum official (@hankapaldum_official) on

Pevačica je važila za jednu od najlepših devojaka u gradu, pa je imala mnogo udvarača. Njen prvi momak je i njen suprug Muradif koji ju je osvojio lepim manirima. Venčali su se, ali početkom devedesetih usledio je razvod, jer kako su mediji tada prenosil, u njemu nije više nalazila podršku koju je ranije imala.

Nakon razvoda, pevačica se posvetila poslu i zaljubila se u beogradskog fudbalskog trenera, Miladina Živadinovića. On ju je pratio na koncertima, putovali su zajedno u Kuvajt, a kako su tada brujali, on ju je i zaprosio. Pevačica je navodno odbila da se uda za njega, pa su ubrzo raskinuli.

Foto: Printscreen YouTube/cineman20000

Sin Mirza je doživeo saobraćajku nakon koje je završio u zatvoru, a ona nije krila da joj je to jako teško palo.

- Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Mnogi moju nesreću zloupotrebljavaju, ali se ne osvrćem na tako nešto. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro, zato što je u zatvoru - rekla je Hanka svojevremeno.

Autor: Pink.rs

#Hanka Paldum

'