AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje najgledanije emisije o poznatima.

Ekskluzivne priče o poznatima očekuju vas i ove nedelje od 14 časova u emisiji “Premijera – Vikend specijal”. Kao što ste navikli, i ove nedelje kroz najzanimljivije događajeiz prethodne nedelje vodiće vas Tijana Prica i Ognjen Nestorović.

U ovonedeljnoj emisiji u studio stiže gošća iznenađenja. Posle godinu dana, nastavljamo tamo gde smo stali – popularna pevačica razgovaraće sa Tijanom i Ognjenom o svim aktuelnim dešavanjima u njenom životu. Jedna od najtraženijih pevačica će u emisiji “Premijera – Vikend specijal” imati i televizijsku premijeru svoje ove pesme, a o kome je reč, saznaćete ako ove nedelje od 14 časova budete uz TV Pink.

Rubrika “U metu” ove nedelje posvećena je kralju narodne muzike, legendarnom Šabanu Šauliću. Godinu dana nakon njegove tragične pogibije, ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” posetila je njegovu rodnu kuću u Šapcu, kao i vikendicu u Krčedinu, gde je voleo da provodi vreme. Pred našim kamerama, govorili su ljudi koji čuvaju njegovu vikendicu, ali i njegov PR koji će ispričati kako s enjegova porodica nosi sa njegovim odlaskom. U “Premijera – Vikend specijalu” videćete i njegove prijatelje, u kafani koju je Šaban redovno posećivao. Njegovi prijatelji i dalje čuvaju jednu stolicu za legendarnog pevača narodne muzike, a kako oni pamte Šabana, videćete u “Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: Pink.rs

U skladu sa Danom zaljubljenih, ovonedeljna rubrika “Priča nedelje” posvećena je upravo ljubavi. Ko se zaljubio, ko je raskinuo, a ko se prvi put pojavio u javnosti sa svojim partnerom, otkriva emisija “Premijera – Vikend specijal”. U danu koji slavi ljubav, 14. februara, brojne pevačice sa domaće javne scene su objavile nove pesme, te će rubrika “Premijerni broj” biti posvećena upravo njima.

Osim što ćete videti šta se sve dešavalo iza kulisa najznačajnijih filmskih nagrada Oskar 2020. godine, očekuju vas i izveštaji sa koncerata Maje Berović, Emine Jahović i regionalne trep kraljice Senide.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle nedelje saznali ste koja je uloga stilista u životu poznatih, a ove godine “Premijerna tema” bavi se poslom PR-a, odnosno onih koji su zaduženi za odnose sa javnošću. Koja je uloga PR-a, sa kakvim izazovima se nose svakodnevno i koliko koštaju njihove usluge, pred premijernim kamerama otkrili su PR-ovi Dragane Mirković, Svetlane Cece Ražnatović, Anastasije Ražnatović, Maje Berović, Emine Jahović, Jelene Tomaševiće, Milice Todorović, “Lexington” benda i Dženana Lončarevića.

Nataša Bekvalac je potpuno spremna za svoj prvi solistički koncert u beogradskoj “Štark” areni, a prve utiske sa ovog spektakla videćete upravo u “Premijera – Vikend specijalu”. U rubrici “Događaj nedelje” videćete kako su tekle pripreme za koncert “S.O.S. za ljubav” i šta je novosadska Barbika pripremila za beogradsku publiku.

Foto: Pink.rs

Treća sezona najgledanijeg rijaltija na ovim prostorima “Zadruga” i dalje intrigira region, a Marko Janjušević Janjuš svakako je jedan od najinteresantnijih učesnika. O njegovom boravku u “Zadruzi 3” i kako na sve to gleda njegova supruga Ena, pred kamerama emisije “Premijera – Vikend specijal”, govoriće Janjušev kum. Osim toga, očekuje vas i direktno uključenje Pinkove zvezdice Mateje Vukašinovića, koji je objavio spot za novu pesmu “Talija”.

Očekuje vas još mnogo aktuelnih priča, zato ne propustite “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 16. februara uživo od 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'