AKTUELNO

Kaća Živković je nastavila da nastupa sama.

Pevačica u usponu i pobednica prve "Zadruge" Kristina Kija Kockar već nekoliko nedelja boravi u Americi gde ima sjajnu turneju u gradovima širom SAD-a.

Međutim, Kija se nedavno razbolela, te je otkazala sve nastupe, a od tada se na bini pojavljivala samo Katarina Živković, sa kojom je Kockareva inače nastupala.

Foto: Instagram.com/katarina_zivkovic_official

Izvinjavam se svima za poslednje otkazane svirke, jer sam bolesna. Mislila sam da će mi biti bolje, ali nažalost nije, tako da neću raditi ni sledeće dve, već samo Kaća - napisala je Kija nedavno na svom Instagram profilu.

Uprkos naporima, Kockareva se nije tako lako oporavila, naprotiv, ona je morala da potraži pomoć lekara, te je čak zbog zdravstvenih problema završila na infuziji.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je bilo u najboljem redu, a onda se požalila Katarini da se oseća loše. Mislila je da je reč samo o prehladi, da će mirovati dan, dva i da će to proći. Međutim, u jednom trenutku joj je toliko pozlilo da je morala da traži pomoć lekara. Otišla je ambulantu gde je primila infuziju, a lekari su konstatovali da joj je organizam, pored prehlade, loše reagovao i na promenu klime. Nakon toga se Kija osećala bolje, ali prehladu danima nije mogla da izleči, zbog čega je morala da otkaže poslednje nastupe u okviru turneje - rekao je izvor blizak pevačici.

Autor: Pink.rs

#Kija Kockar

'