AKTUELNO

Spektakl koji se ne propušta!

Panonska barbika Nataša Bekvalac večeras će u beogradskoj "Štark" areni velikim solističkim koncertom, koji nosi naziv "S.O.S za ljubav" obeležiti 20 godina svoje karijere i postojanja na muzičkoj sceni regiona. Pevačica je ranije izjavljivala da se plašila prostora kao što je Arena u srpskoj prestonici, ali u intervjuu koji je dala za naš portal samo nekoliko dana pred spektakl priznala je da je sve spremno i da jedva čeka da izađe pred publiku.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Mnogobrojne poznate ličnosti večeras će uživati u spektaklu koji je "mala plava" pripremila, ali oni najbitniji njoj su prvi došli - mama Mira i otac Dragoljub. Oni nisu želeli da daju izjave jer su, kako su rekli, veoma uzbuđeni i jedva čekaju da uđu u Arenu i da koncert počne.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Naravno, ništa ne bi moglo da prođe ni bez Natašine najstarije sestre Dragane Bekvalac, koja je zablistala večeras, a osmeh i sreću nije skrivala.

Foto: Pink.rs

Tu se našao i bivši zadrugar i pevač Savo Perović, zatim Sofija, ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, kao i manekenka Danijela Dimitrovska.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Tu su bili i voditeljka Snežana Dakić, jutjuber Andrija Jo, pevač Milan Stanković, pevačica Ana Sević, a nema sumnje da će svi oni kao i mnogobrojni fanovi uživati u spektaklu.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Inače, Nataša je nekih pola sata pred koncert stigla u Arenu, a kako je izgledao njen dolazak pogledajte u nastavku.

Autor: O. B./ N. V.

#Nataša Bekvalac

#Poznati

#koncert

'