AKTUELNO

Biće žestoka borba.

Voditelj Ognjen Amidžić ušao je večeras u Belu kuću, kako bi se odigrale "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između potrčaka koje je postavio ovonedeljni vođa Stefan Karić, Ive Grgurić i Filipa Đukića, koji su juče uplovili u ljubavni odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi je neko rekao da ću razmišljati kad je bilo ko preko puta Ive Grgurić koga ću da pošaljem, ne bih mu verovao. Poslaću je i sada, ali ću da razmislim. Promenila se na bolje od kad je sa njim, nadam se da će ostati takva. Filip je osoba sa kojom ne mogu ni da se posvađam. To je jedna od retkih osoba sa kojom ne mogu da se posvađam, poslaću Ivu - istakao je Marko Đedović na početku, a nakon njega ustala je Dragana Mitar:
Neću mnogo da izlažem, istu relaciju imam sa njima. Filip je blesav, sa Ivom sam okej. Postale smo malo bliže od prošlog puta, poslaću Filipa - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Iva mi je draža, Filip je blesav, šaljem Filipa - rekao je Edis Fetić.

Maja Marinković, koja je imala žestoke ratove sa Grgurićevom, a od nedavno je u okej odnosima sa njom, nahvalila je Grgurićevu.

Vrlo interesantna nominacija. Vođa je napravio pravi izbor. Krenuću od Ive. Iva i ja od početka neki haos, iskreno, nemam problem, samo majmun ne menja mišljenje. Što se prošlosti tiče i dalje stojim iza toga što sam rekla. Ali mislim da se dosta popravila, što se tiče njenog učešća. Iskreno, neki ljudi iz ljubomore neće to da priznaju. Jako je dobar par sa Filipom, pozitivno utiče na tebe. Naša relacija je okej, ako ovako nastaviš, nastavićemo lepu komunikaciju - istakla je Maja, pa prokomentarisala Filipa:

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je pozitivan, lud... Poslaću ipak Ivu, zbog svađa i sukoba, ali ne znači da ću i sledeći put da je pošaljem - rekla je Marinkovićeva.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Iva Grgurić

#Maja Marinković

#Stefan Karić

'