AKTUELNO

Glasajte za svog favorita.

Večeras su u Beloj kući održane nominacije, a Iva Grgurić i Filip Đukić su zadrugari koji su izabrani za ovonedeljne potrčke. Odlukom ukućana, veći broj glasova je dobila Iva, a onda će se boriti u nedelju za opstanak u Beloj kući.

Nakon nominacija, potrčci su imali priliku da iznesu svoje mišljenje o komentarima ukućana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bitno šta ko kaže, bitno je šta ja osetim sa ljudima u komunikaciji. Mene nikakvi komentari ne zanimaju, ništa ne može da me poremeti, poštujem svačije mišljenje - pričao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane, ja tebe danas nisam vređala - rekla je Iva.
Nemoj lukavo i perfidno da radiš neke stvari - rekao je Stefan Karić.
Neću da se više vraćam na našu vezu, bilo je lepo dok je trajalo. Jedino izlaganje koje me je pogodilo je Gagijevo. Nikada nisam očekivala ovo. Povredilo me je ono što je on rekao. Filip i ja imamo malo prisniji odnos, ti možeš gledati to iz ugla oca. Mogao si sve ovo da mi kažeš u četiri oka - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe su povezivali sa Markom, ja sam rekao da vas ne vidim zajedno - rekao je Gagi Đogani.
Ja samo hoću da kažem da ja nisam pretnja za Marka. Sa Markom sam bila samo gostoprimiva, bila sam prijatna. Ja se nadam da ćeš mi pružiti priliku da porazgovaramo o svemu - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim zadrugara i publika je glasala, a voditelj Ognjen Amidžić je podigao Stefana Miloševića, Davida Dragojevića, Mirka Gavrića, Nikolu Orozovića, a najmanju podršku je imao Nikola Orozović, te će se on u nedelju u duelu boriti sa Ivom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

'