AKTUELNO

Cvetaju im ruže!

Glumac Vuk Kostić i voditeljka Ana Mihajlovski navodno su kao dva zaljubljena tinejdžera i uživaju u takvoj ljubavi da se i na ulici drže za ruke, ne obraćajući pažnju na znatiželjne poglede ljudi. Oni su se pre nekoliko dana prvi put zajedno pojavili u javnosti na jednom javnom događaju, a sve vreme su se držali za ruke i smeškali se jedno drugom, a ponosno su zajedno pozirali i pred objektivima velikog broja fotografa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vuk se toliko promenio da je postao ozbiljniji, staloženiji i da je srećan kraj Ane kao nikada do sada. Svuda idu zajedno, a odlučili su da se zajedno pojave na premijeri jedne serije da bi potvrdili njihovu vezu i u javnosti. Vuk je neko ko je vrlo temperamentan, ali mu odgovara Anina energija. Imaju ista interesovanja i poglede na svet. Imaju dosta zajedničkih crta, a ljubav prema životinjama koje Ana neguje od detinjstva, Vuka je odmah kupila, osim njene lepote na koju nije mogao da ostane imun - kaže izvor upućen u celu priču.

Kada su se upoznali, Vuk je znao da je Ana dama koja može da mu parira, pa su se prvo dopisivali neko vreme i na kraju izašli na večeru gde su shvatili da su jedno za drugo.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

- Vuk je neko ko nije baš fasciniran čitanjem novina, gledanjem televizije, dosta vremena provodi u prirodi i na vodi. Retko ide na gradska dešavanja, pa nije baš bio upoznat s tim da Ana jaše konja, što ga je posebno fasciniralo. Pošto su oboje veliki ljubitelji prirode, to ih je posebno kupilo jedno kod drugog - naglašava izvor i dodaje:

- Sa njihovom vezom su svi oduševljeni i podržavaju ih, kako sa Anine strane, tako i Vukovi prijatelji, mama i brat. Ana je neko ko svojim šarmom sve kupuje, pa je dobru komunikaciju uspostavila i sa Vukovim kolegama. Dešava se da idu i na zajednička druženja. Ana i Vuk planiraju i zajedničko putovanje, ali zbog njegovih čestih obaveza, moraju da ga odlože.

Autor: Pink.rs

#Ana Mihajlovski

#Vuk Kostić

'