AKTUELNO

Ponovo se svađaju!

Da li smatra da su muškarci ljubomorni na njega, jer kako je novinarka u studiju navela, važi za najvećeg muškarčinu u Beloj kući, bilo je pitanje koje je ove noći dobio Marko Miljković u emisiji "Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, pa hvala! Ja ne moram da vam pričam, sve se vidi. Pametni ljudi znaju - rekao je Marko, a zatim nastavio svađu sa Mlađanom.
Ovo g*vno lupeta sada! - rekao je Mlađan.

Foto: TV Pink Printscreen

Milioni te gledaju kako praviš budalu od sebe! - dodao je Marko, a zatim je rukom udario o klupu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom ove svađe polemisalo se i o tome da li je Marko Miljković glavni problem u odnosu Mlađana Jovanovića i Nine Babić. Mlađa je istakao kako je primetio da Nina non-stop gleda u Miljkovića, a to je ona negirala.

Mene ovde niko ne interesuje. Niti se stidim, niti sam imala nešto sa njim. I da mi se Marko svidi i da ima nešto tu, to bi svi videli. Ja Marka ne vidim ovde, a u svađi sa Mlađom nikada nisam rekla za Marka ništa - pričala je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne skidaš pogled sa njega! Ja sam ti rekao: "Zašto to radiš?", ti si rekla: "Iz inata". To znači da si mi dala potvrdu, a sada ja ispadam debil. Moje stvari sa Orozovićem su se ispostavile kao istina, to je Orozović potvrdio. Posle toga si grebala na kapiju! Lagala si da se nisi poljubila, a poljubili ste se na pola usana! Ti si u kanalu sad! Marko da hoće, može da te ima ovako! - rekao je Mlađan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Gagija gledam kao oca, a Luna mi je rekla da se sklonim od tebe. Videćeš koliko sam te ja volela i koliko sam bila iskrena. Vidimo mi ovde koliko ko koga voli, a ja nisam u kanalu zbog tebe, nego zato što sam nešto imala sa Milicom. A i danas je Nataša nešto rekla što me je iznerviralo, a samo Mlađa to zna. Ja kada kažem nešto Mlađi, neću da prenosi drugima! - pričala je Nina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'