AKTUELNO

Zbog ovoga će nastati haos!

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i Marka Đedovića, koji je imao turbulentnu nedelju iza sebe, pogotovu kada je reč o svađi sa Edisom Fetićem. Odmah na početku razgovora sa Ognjenom, Đedović se dotakao ljubavnih parova u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je više frka, nego ljubavi. Tara i Mateja, oni su slatki i lepi. Iva i Filip, to je počelo pre svega ovoga što se izdešavalo. Tu su bile neke svađe po dva, tri dana, oni su krenuli zajedno da sede, da crtaju po nozi, da ćućore, primetili smo Matora, Mlađa i ja, i ja sam se tu zeznup, jer sam rekao Tomoviću, Tomović je rekao Ivani, ona je to sve upropastila. Meni oni deluju simpatično, više mi ide sa Filipom, nego sa Karićem. Kad sam video da se ona folira, da ne radi iskreno i da sve radi zarad pitanja, ja ne mogu da se družim sa takvim folirantnima. Stefan deluje srećno sa Ivanom, ali kočnica je u celokupnom tom. Janjuš pravi šou sa Majom. On je oženjen čovek, Stefanu je samo Janjuš kočnica. Ana i David, ja sam pričao i kod Drveta, oni to uvijaju i u neke folije, David nije hteo da kaže takvu stvar. Janjuš je problem, a iskreno i jeste malo preterana šala, šta god da je bilo u prvoj sezoni, trebalo je da se osudi na distancu. Kao što sam i Davidu rekao da je to ljubomora - započeo je Đedović, a onda se dotakao odnosa sa Edisom.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo i Dragana su šou program, tu je došlo i do batina i šamara. Resetovala ga i vratila na fabrička podešavanja. Sa Edom nisam blizak, on mi se kleo da ću ga zapamtiti kada budemo izašli, dobrodošli u pravnu državu, videćemo napolju. Njihov odnos se nije zasnivao na suštini, nego na formi. Oni nisu ni planirali budućnosti, nego su ušli smao u šoping i to je to. To je jasno kao dan, Edo samo želi popularnost, on želi da bude sveprisutan na estradi. On je nečiji suprug, koji kupuje profil sa 19 hiljada pratilaca. Draganina kola, koja je Siniša kupio, su skuplja od njegovih. Blokiran mu račun, žena mu stavila zabranu, kako žena može da mu stavi zabranu, nisu ušli u brkaorazvodnu parnicu, što znači da je novac njen, bar meni tako izgleda, nisam siguran - objasnio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'