AKTUELNO

Mića započeo novu igru.

Lepi Mića odlučio je da pokrene novu igru večeras, a smislio je da zadrugari ispričaju svoja prva s*ksualna iskustva, kako bi eventualno dobili neku nagradu. Gagi Đogani se uhvatio za glavu, pa odlučio da prvi ispriča svoje iskustvo.

Evo, neka svako ispriča svoje prvo s*ksualno iskustvo - rekao je

Foto: TV Pink Printscreen

Kuku, kad bi čuli moje prvo. Evo, ja pričam svoje prvo iskustvo. Imao sam 14 godina, bio sam sa mojim najboljim drugarom tada. Njegova dalja rođaka, koja je bila malo starija od mene, imala je 36 godina, ja 14. Više puta sam dolazio kod drugara, ložio sam se. Dopala mi se, našao sam njen broj u firmi u kojoj je radila. Zvala me je da dođem kod nje, bila je razvedena. Mom drugu to nisam rekao. Bio sam dosta stidljiv, nisam umeo da budem alfa mužjak, ona je bila starija žena - pričao je Gagi, pa nastavio:
Posle svega toga sam došao kod nje u stan. Dala mi je rakiju, popio sam jednu, drugu, oko treće nisam znao ni šta pričam sa njom. Nisam imao snage da nešto prvi krenem. Uhvatila me za ovo ovde i bacila u krevet. Krenuli smo da se ljubimo, ona je bila dominantna. Krenulo je oko tog oralnog s*ksa, bila je ekstra, ona je izdominirala i to je to. Ja sam uživao i to je to. Trajalo je pola sata. Uživao sam - rekao je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Išao sam u srednju školu i imao jednu devojku u koju sam bio zaljubljen. Pričali smo non-stop o s*ksu, ja sam se uvek pravio da znam, a znao sam samo preko p*nića. Bila je neka riba u školi, znali smo da voli da se hefta. Ja sam se javio njoj, da se ohrabrim malo, pa sam rekao da ću ovo koja mi se sviđa. Otišli u mrak, ja popio pivo da se ohrabrim. Nisam znao ni kako ću, ni šta ću. Skine se ona. Stojeći, nag*zila se, ja skinuo gaće i krenem sa njom u taj odnos. Mali Zola ne funkcioniđe nikako, kao da sam ga stavio u brentu. Prepao se sav jadan. Rekao sam joj da ćemo drugi put, kunem vam se, zaboravio sam gaće tad na tom mestu. Posle je bilo sve lakše i lakše - ispričao je Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Gagi Đogani

#Lazar Čolić Zola

'