AKTUELNO

Prošlo je tužnih godinu dana otkako nas je napustio veliki Šaulić.

Legenda narodne muzike Šaban Šaulić život je izgubio u saobraćajnoj nesreći 17. februara prošle godine. Samo nekoliko meseci pre pogibije Šaban je u intervjuu za Pink.rs govorio o pripremama za koncert koji je održao 6. oktobra u beogradskoj "Štark areni" i kojim je obeležio 50 godina blistave karijere.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Za naš portal Šaulić je otkrio da bi voleo da njegove unuke dođu na koncert.

Imam ja dve mezimice, Unu koja ima četiri godine i Emu koja ima dve, tako da su mi to dve mezimice, a da ne pričam za najstarijeg, Luku, to je dedin ponos (smeh). Videćemo, zavisi od situacije, ako im majke dozvole da dođu, ako ih dovedu, ja bih svakako voleo - rekao je nekoliko meseci pre pogibije za naš portal legendarni Šaulić.

U septembru 2018. godine Šabanova ćerka Ilda Šaulić koncertom je obeležila deceniju na estradi, a on tada nije krio koliko mu je srce puno što je njegova ćerka uspešna u svojoj karijeri:

I te kako sam ponosan, bio je to izvanredan koncert što sam video po reakcijama ljudi koje znam i koji su bili tu. Meni je užitak i zadovoljstvo da je ona obeležila deset godina na estradi i to opravdala i svojim nastupom i pevanjem i gostima, kao i posećenosti koncerta.

Iako je bio jedan od najboljih u svom poslu, nikada nije krio da mu je porodica na prvom mestu i da mu je supruga Gordana najveća podrška. Baš zbog toga je činio sve da i Goca bude srećna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bio u avgustu nekih sedam dana na moru sa suprugom, ali nisam neki ljubitelj, ja sam dunavski čovek, ali moja supruga voli i ja sam želeo da joj ispunim želju i da odem sa njom, da joj pravim društvo, a ovako nisam baš ljubitelj - rekao je tada Šaban Šaulić.

Autor: N.V/J.V.

#Intervju

#pevač

#Šaban Šaulić

'