AKTUELNO

Veliku pažnju izazvao je sinoćnji susret Kije Kockar, njenog bivšeg muža Slobe Radanovića i sadašnje verenice Jelene Đuričanin.

Kako se priča, ispao je pravi haos kada je u jednu prestoničku kafanu, u kojoj je Sloba trebalo da nastupi u okviru humanitarne večeri, ušetala Kija. Otežavajuća okolnost je što je sa Slobom u lokalu bila njegova verenica Jelena koja je, navodno, videvši Kiju napravila skandal, otpočela svađu s Radanovićem, posle čega su ubrzo besni napustili lokal.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/N. Vujičić, kijakockar

Iako se pričalo da je i on trebalo da nastupi, Sloba se pokupio i otišao s Jelenom u nepoznatom pravcu, a sada je poznato i zbog čega. Radanović je stao na put spekulacijama i otkrio istinu.

- Jedina istina je da sam sinoć imao temperaturu oko 39 i da mi je bilo izuzetno loše, kao i danas i prethodnih dva dana i zbog toga nisam otpevao svoj blok pesama, ali sam svakako došao da ispoštujem prijatelja, goste i da se pojavim kao najavljen. Bio sam pola sata, izvinio sam se što moram da idem jer mi je loše i to je jedina istina - poručio je Sloba.

Foto: Instagram.com

Autor: D. T.

#Kija Kockar

#Sloba Radanović

'