AKTUELNO

Neće da joj ćuti!

Akteri prvog video-snimka za večeras bili su Marko Janjušević Janjuš i Iva Grgurić koji su pričali o Ivani Šopić. Tom prilikom Iva je rekla da je Ivana bila njena najbolja drugarica, a da je sada sve to palo u vodu. Oni su komentarisali i to što Iva nije otišla kod Ivane na proslavu rođendana.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je lepo rekao Ivi. Drago mi je što su me svi ispoštovali, pa i Filip i Janjuš. I Iva je ispoštovala, jela je ovde u kući. Mogla je da dođe tamo, a ne da jede prstima ovde u kući - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo mi je preče da očistim Zadrugu, čistila sam dva sata Zadrugu. To što sam ovde malo jela tortu, Bože dragi... Ona je rekla da joj je drago što sam jela. I ti ćeš biti pozvana za moj rođendan - pričala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago što me je ona pozvala, trebala je i ona da dođe. Najviše sam zbog Janjuša rekla svima da dođu. To što Iva nije došla, nije me uvredilo - dodala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo mi imali sada neka vređanja, to što više ne pričamo i ne družimo se to je druga priča. Da sam ostao sam ovde, posle bi bilo: "Što nisi otišao, što nisi ovo..." Ovde nema karaktera, ovde su svi bez karaktera. Iskreno, mislim da je bilo i gorih svađa nego njihove. One su posle toga pričale normalno. Ja sam rekao da ću otići i da ću je ispoštovati. Ipak je osoba koju sam najviše voleo ovde - rekao je Janjuš.
Iva je poslala Filipa, mislim da treba da vodi računa. Meni je to tako zvučalo. Isto kao što je danas rekao da ja želim da se pomirim s njim. Filipe, upadaš mi u svaku drugu rečenicu, samo što ne kreneš da plačeš. Ja znam šta Filip radi, ne razumem ovo zašto se non-stop peca! - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam otišao zato što sam hteo da ispoštujem. Što podbadaš? Ne možeš tako da pričaš kao "Iva poslala Filipa". Ne možeš da pričaš kako tebi odgovara. Nije ona mene poslala kao "idi jedi, pa se vrati". Ti si toliko dvolična! Želi konstantno da me spusti, ja nisam glup - pričao je Filip.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'