AKTUELNO

Nije joj bilo lako!

Pevačica Stojanka Novaković poznata po nadimku Stoja rođena je u selu Perlez u blizini Zrenjanina, a odrastala je sa mlađim bratom.

Foto: Kobra

U 16. godini se udala, a u 17. rodila sina Milana. Dve godine kasnije njen suprug je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a Stoja i njen sin morali su da napuste porodičnu kuću, te je ona ostala sama na ulici sa sinom.

- Nisam imala da jedem, delila sam krompir sa komšinicom, ali sam uvek za roditelje, kad bi mi došli u posetu, imala sok i kafu. Znala sam da sam niža klasa, ali sam želela da postanem ime i prezime, i to moje samopouzdanje me je guralo napred - rekla je Stoja svojevremeno.

Foto: Andrej Nihil

Stanovala je kod drugarice koja je brinula o malom Milanu dok Stoja nastupa. Postepeno je njen bend Cipiripi počeo da dobija ponude za nastupe van njihovog sela. Svirali su u kafanama, restoranima i diskotekama, te zabavljali goste na ispraćajima i svadbama, a Stojina popularnost je rasla.

Kako kaže, najbolji prijatelji u životu su joj bili roditelji, a danas je to njen sin. 2003. godine je u domu svog prijatelja upoznala arhitektu Igora Jovanovića. Sledeće godine su počeli da se zabavljaju, a venčali su se 1. novembra 2009. godine.

Autor: Pink.rs

#Stojanka Novaković Stoja

'