AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Pavle Jovanović večeras je gost u studiju "Zadruge" gde je nakon što je objasnio kako je došlo do kontakta sa Zilhom, zakonitom suprugom Edisa Fetića, koji ju je javno prevario sa Draganom Mitar, ispričao je kako se ona i oseća.

Foto: Instagram.com/zzilha, TV Pink Printscreen

Ona je mene žena kontaktirala, dodala me je pre nekih tri meseca, ja nisam ni znao o kome je reč. Ušli smo u komunikaciju, ona je mene pitala kako da da izjavu, pa je odustala od toga. Malo mi je i rekla neki taj odnos, nekih poslednjih par dana, smeta joj dosta laži koje imaju unutra, u celoj toj priči koju on iznosi ima dosta laži. Ona bi volela da objasni, da se suprostavi tome, ali ne želi da sedi sa tim ljudima, ona ovo nije tražila, ona je u ovo uvučena. Trudi se da zaštiti decu. Deca znaju da im je tata unutra, sve što je mogla žena je preduzela. Čak ih je i odvela na Zlatibor. Čak je i kod pedagoga vodila najmlađeg sina, žena je lav, bori se. Smirena je - izjavio je Pavle.

Potom je voditeljka Dušica Jakovljević uputila otvoren poziv da joj se javi kako bi se oglasila povodom svega što se prethodnih meseci dešavalo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'