AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti, a ispričao sve šta mu je bilo na duši!

Marko Janjušević Janjuš tokom razgovora sa Lazarom Čolićem Zolom, ispričao je i priču o animir dami koja se zaljubila u njega, a zbog koje je mogao da ima ozbiljne probleme sa čovekom za kog je radila.

Janjuš je ispričao o pismu koje mu je devojka ostavila, pre nego što je odlučila da pobegne, jer nije mogla više da izdrži da bude odvojena od njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan dečko je držao striptiz bar, a njemu su to zatvorili, a pored toga je držao i motel. I jedan dan nam govore da prelazimo tu u motel da živimo, svako je imao po svoju sobu i jedan dan dolazi gazda i kaže: ,,Da li bi se vi ljutili kada bi ja počeo da radim ovde", i mi kažemo da ne bismo jer imamo svoje sobe. Krenuo on sa tim, dovede on dve Ukrajnke i dve iz Kruševca i otvori sptriptiz bar. Tu šta sam sve preživeo Zola, brate moj. Ali na svakih 20 dana dolaze druge, po tri, četiri nove, krševi, da ti znaš kakvi su to odroni. Šumari, prodaju ih tako. I dođe jedna iz Mrčajevaca 20 godina, anđeo i dođe samo da igra, stvarno. I ja sa njom tu i dođe gazda da me upozna sa jednom, znaš kakve su tu budaletine dolazile, Bože pomozi. Kaže da vidim šta je doveo i ja brate, kad sam je video, i ja tu sa njom, dan, dva, i posle pet dana kaže ona meni, tj. ona kad je došla, puno svaku noć, znaš koje su se pare okretale od kad je došla, ali je samo igrala. I kaže ona meni: ,,Ja ne mogu više da igram, neću više, zaljubila sam se u tebe", reko' ubiće me Krle, on je lud. Plače, vrišti, ja joj rekao da nikome ne govori, jer ako Krle sazna... On nije dao da priđemo bre, jesi li normalan? I posle desetak dana, neće ona, ja je nagovaram, ne da igra, nego da ne priča, jer ako on sazna da neće zbog mene da igra... Ja se vraćam sa treninga, a ona mi ostavila pismo na krevetu, napisala mi tu da me je mnogo zavolela i da je morala da pobegne i pobegne. Dolazi ovaj ludak, pita gde je otišla. Pismo sam zapalio istog trenutka i pepeo zakopao - ispričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'