AKTUELNO

ŠOK!

Tokom emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević podigao je Edisa Fetića od kog je želeo da čuje šta se sve dogodilo u Novom Pazaru gde je pre nekoliko dana išao na suđenje sa suprugom Zilhom, koja se tog dana nije pojavila u sudnici.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Edo je tokom svog izlaganja još jednom istakao da je Zilha tražila deo njegovog honorara, da ga je to pogodilo, ali i prvi put otkrio koliko je novca ostavio deci dok dane provodi sa ljubavnicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam sve rekao. Možda sam nešto zaboravio, ali sve ono što je bilo bitno, ja sam rekao na "Igri istine". Ja sam tužbu pročitao, gospođa je tražila 40 plus 15 posto od mog honorara, tako nešto nisam siguran, za izdržavanje dece. Mene je to malo potreslo, jer znam da sam ostavio novac. Zajedno smo bili u banci. Imamo priznanicu. Ima svakako. Nešto oko šest hiljada evra. Ako to nije dovoljno za troje dece, onda sam ja nekoga zeznuo. Ja znam da toj deci ništa ne fali. Ja ovom prilikom apalujem da potroši bračnu tekovinu, da njima ništa ne fali - pričao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Zilhom pričala - dobacila je Miljana.
Meni će deca uvek biti na prvom mestu. Oni su bili na Zlatiboru, voleo sam da budu deca tu da ih vidim. Navodio sam vozača da prođemo pored škole, da ih vidim, ali nisam znao da je raspust. Sudija je rekla da ću sledeći put videti decu i da na to imam pravo. Što se tiče imovine, koliko je moje, toliko je i njeno. Nisam iz te priče da se nekom svetim - dodao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ikada priznao Zilhi da si sa Draganom, pre Pinkovog rođendana? - upitao je voditelj Milan Milošević, Eda.
Pre Pinkovog rođendana, mislim da... ona je to jako dobro znala. Ona mene nikada nije pitala. Ubeđivao sam je da je sve to medijski dok je Dragana bila u Zadruzi. Pre Draganinog ulaska, ona je našla neke Draganine i moje prepiske - otkrio je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana, da li si razočarana što Edo nije podneo prvi tužbu za razvod? - upitao je Milan, Draganu.
Pa nisam... Ja tu ne treba da se mešam, jer se ni on ne meša u moj proces razvoda. Nemam ni ja potrebu da se tu mešam. Ja sam ovo sve njemu rekla napolju, ja to znam, ja sam ovo sve prošla... - rekla je Dragana.
Ja ovde nisam nikoga prevario, ja sam se od te žene fizički razdvojio. Za mene to znači i emotivno razdvajanje - izjavio je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi ti vozila njen automobil? To je Pavle izneo - upitao je Milan Draganu, ali se umešao Edo.
Sve je jasno o čemu se radi! Ona nije imala auto. Ne znam kada je uspela da mu pošalje torte, pošto je njemu rođendan prvog maja. Da je živa i zdrava, neka mu pošalje još pet - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni samo nije jasan Pavle koji se vratio devojci, koji se dopisuje s njegovom ženom... Šta on ima od toga? Meni to nije jasno. Ne razumem tu poentu priče. Može i žena da pošalje tortu, pošto je Pavle slao Edu piće - govorila je Dragana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'