AKTUELNO

Proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić danas je u rodnom Valjevu sahranio oca Miodraga Teodosića, koji je preminuo prekjuče u 68. godini.

Groblje u Valjevu bilo je premalo da primi mnogobrojne članove familije i prijatelje Teodosića, koji su došli da izjave saučešće neutešnom košarkašu i na večni počinak isprate njegovog oca.

Foto: Info24.rs

Foto: Info24.rs

Teodosić, do kojeg je tragična vest stigla dok je bio u Bolonji, odmah je spakovao stvari i uputio se u Srbiju kako bi se oprostio od oca, a tokom sahrane je sve vreme neutešno grcao u suzama dok ga je tešila supruga Jelisaveta Orašanin.

Foto: Info24.rs

Foto: Info24.rs

Foto: Info24.rs

Podsetimo, Teodosićev otac je ranije imao problema sa zdravljem, a 2016. godine je bio i na neurološkom odeljenju Kliničkog centra Srbije, baš u periodu kada je njegov sin bio fokusiran na vođenje tima ka Olimpijskim igrama 2016. godine, ali to Miloša nije sprečilo da mu redovno dolazi u posetu i brine o njemu.

Foto: Info24.rs

Milošev otac se poslednji put u javnosti pojavio u decembru prošle godine, na otvaranju sinovljevog hotela na Divčibarama. Za njega su komšije imale samo reči hvale, a svi su saglasni u jednom - da je njegova smrt velika tragedija.

Foto: Info24.rs

Video: Pink.rs/pink.rs

Autor: D.T.

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#Miodrag Teodosić

#Sahrana

#Valjevo

'