AKTUELNO

Sukob mišljenja porote.

Dragana Mitar je tužila Mariju Kulić jer joj kvari sreću sa Edisom Fetićem govoreći joj da joj on nikada neće oprostiti prevaru sa Vladimirom Tomovićem.

Nakon što su tužilac i tuženi izneli svoju stranu priče, usledilo je i mišljenje porote.

Osoba koja nije uspela da vaspita svoje sopstveno dete ona pridikuje drugim ženama. Pikana je osoba koja želi da umanji u očima jer zarađuje na bolesti sopstvenog deteta. Mrzi sve oko sebe - pričao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić zamera Dragani stvari koje je uradila sa Tomovićem i smatra da joj Edo to neće oprostiti. Marija zamera moralne kodekse Edu i zanima je preko čega on sve može da pređe. Marija je ubeđena da Edo neće preći preko nekih stvari i to nju iritira. Marija nije jedina koja tako misli. Marija Kulić je u pravu jer je Dragana ovo uradila - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam te stvari rešio sa Draganom. Marija ovde nikome ne želi dobro, sve želi da nas rasturi. Ona ima leči lične frustracije preko drugih. Nije rešila svoje dvorište, a gleda tuđe. Veličina ljudi je koliko stvari može da oprosti, a ne koliko stvari može da pobije. Čim sam ja sa Draganom, to znači da sam ja prešao preko toga - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Dragana Mitar

#Marija Kulić

#Marko Đedović

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'