AKTUELNO

Novinar je izneo svoje viđenje ljubavnih parova u rijalitiju "Zadruga".

Nakon Bore Santane, u Rajski vrt je pohitao Marko Đedović na čašicu razgovora sa Drvetom mudrosti. On je prokomentarisao dešavanja na imanju.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Kako si ti od jutros, Marko? Šta se dešava u Zadruzi? - pitalo je Drvo mudrosti.
U Zadruzi se svašta dešava. Počelo je, a mislim da ljudi to najviše vole, pravi rijaliti. Ima svađa, haosa pravog, ljubavnih parova, svega. Mislim da su moje svađe obeležile ovu nedelju. Kulićke su bile glavne kad su se vratile, a onda su se ugasile posle dva dana - rekao je Marko Đedović.

Drvo mudrosti je zanimala Đedovićeva analiza ljubavnih parova u Beloj kući.

Na početku razgovora si rekao nazovi ljubavi, na koga si mislio? - upitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen/TV Pink Printscreen

Ne računajući Anu i Davida jer su oni dugo u vezi i ušli su u kuću kao par, u kući jedina emocija koju ja vidim su Tara i Mateja. Dešavaju se neke situacije, ali pripišimo to mladosti i ovim uslovima. Rekao sam Tari da problemi koje imaju ovde nisu realni problemi. Ostalo sve je katastrofa, Mina i Mensur, ma kakva ljubav. Tu postoji samo jednostrana zaljubljenost Mensura ka Mini. Mina je totalno hladna i plaši se kako će reagovati na raskid. Od toga nema ništa, kao ni od Eda i Dragane - rekao je Đedović.
Mislim da postoji nagoveštaj još jednog para. Ivana Šopić i Stefan Karić imaju emocije jedno prema drugom, ali imaju neku prepreku. Čak i zajedno spavaju. Trenutno je on u hotelu, ali su premestili krevete - objasnio je Marko Đedović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.V.

#Rijaliti Zadruga

#TvPink

'