AKTUELNO

Nije joj lako!

Pinkova zvezda i bivša zadrugarka Andrijana Radonjić već mesecima uživa u romansi sa svojim dečkom Franetom, a pre nešto više od mesec dana, on ju je i verio dok su bili na odmoru u Dubaiju.

S obzirom na to da Frane živi u Hrvatskoj, pevačica i on održavaju vezu na daljinu, a Andrijana je sada podelila sa svima na svom Instagram nalogu i kako oni podnose razdvojenost.

- Mi smo živi dokaz da, ako je nešto iskreno, može da se održi i na hiljadu kilometara razdaljine. Da li je lako? Teško je. Pogotovo kad se bavite poslovima kao što su naši. Ali, sve do danas, nijednog trenutka nisam osetila ni dozvolila sebi da pomislim da je to moglo da nas pobedi. Da li mi smetaju razlike? Mislim da ništa nije jače od ljubavi niti je nešto preče i veće od ljubavi. Koliko čovek kog "volite" mora da bude loš da biste ga ostavili zbog razlika koje razumevanje i ljubav mogu da pobede? To samo znači da ne volite dovoljno. Mislite da je nemoguće? Sve je moguće. Za sve što je nemoguće treba više truda, volje i ljubavi - napisala je Andrijana, a njeni pratioci su bili oduševljeni i poželeli ovom paru mnogo sreće.

Autor: N. V.

#Andrijana Radonjić

'