AKTUELNO

Nastao haos!

Sledeći klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, bila je žestoka svađa Nine Babić i Nikole Orozovića, zbog svađe koju je Nikola imao sa Mlađom Jovanovićem. Nikola je tada zapretio Nini da će otkriti šta su pričali u sobi za izolaciju i da će zbog toga nastati haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala sam sa Orozovićem kada je bio nominovan, tada Nina i Mlađa nisu bili u dobrim odnosima. Mlađa već duže vreme priča o Nini i Orozoviću, kao i da ona ima neku priču koju krije, takođe da više veruje njemu, nego njoj. Ja sam imala Mlađinu dozvolu da ih postavim za potrčke - ispričala je Nataša Radan, ovonedeljni vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u sobi izolaciju kada je bilo prigušeno svetlo kao da je prva bračna noć - pravdala se Nina Babić.
Ja sam mislio na to, na koskice koje je bacala. Presvlačio sam se, rekao da se okrene, onda je ona to rekla. Stalno baca neke koskice - dobacio je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo izgleda kao Ninino pranje preko Orozovića. Ona vrši tu torturu... Evidentno je da kad se Nina raspravlja sa Mlađom, to su psovke, sa Orozovićem bira reči... Stišava ga. Mlađa treba da ukapira neke stvari, ali je on toliko izludeo zbog nje. Bila bi sa Orozovićem, ali se oseća sigurno pored Mlađe, on joj je sigurna luka - istakla je Miona Jovanović.
Nina se pretvorila u Čolaka, shvatila je da je nema nigde, pa je počela da sklapa priče. Konačno dolazi na red istina, tačno se vidi ko je na silu bio. Ona, kao Bane, maltretira Mlađu. Ali Bane je mala beba za nju - ispričala je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane se osetio povređenim zbog ovih reči, pa je osuo žestoku paljbu po Milici.

Pomisliću na kraju da ima neke emocije prema meni, stalno me komentariše. Kada su je svi osudili, ja nisam ništa rekao, ne mešam se... - govorio je Čolak.
Tvoja devojka nije bila u vezi sa Tomovićem, radila je svašta, on je odj*bao - uzvratila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe je Filip nekoliko puta izj*bao, pa te šutnuo. Ova devojka ne može očima da nas gleda - odbrusio je Čolak.

Bora je istakao da se ona igra rijalitija, pa je seo ogorčen.

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'