AKTUELNO

I ove nedelje od 14 časova u emisiji “Premijera – Vikend specijal” moći ćete da upoznate omiljene zvezde iz drugog ugla. Kroz aktuelne priče koje su obeležile proteklu nedelju će vas, kao što ste navikli, voditi vaš omiljeni voditeljski par Ognjen Nestorović i Tijana Prica.

Dolazak korona virusa u Italiju, Španiju i susednu Hrvatsku izazvao je zabrinutost građana Srbije, a zavladala je prava panika na estradi. S obzirom na to da većina pevačica i pevača tokom vikenda nastupa širom Evrope, kao i da su zbog posla često na aerodromima i u kontaktu sa velikim brojem ljudi, ne čudi što su zabrinuti za svoje zdravlje. Koje sve mere preduzimaju poznati kako bi se zaštitili od korona virusa, saznaćete u “Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: Jelena Simonović

Ovaj vikend svakako će obeležiti nacionalni izbor za pesmu Evrovizije, na kom ćete čuti čak 24 numere udve polufinalne večeri. Za čast da predstavljaju Srbiju na najprestižnijiem muzičkom takmičenju, koje se ove godine održava u Holandiji, boriće se “Ejo”, Milica Mišić, Ivan Kurtić i “Mistic Cello”, Thea Devy,“Karizma”, Andrija Jo, Sanja Bogosavljević, Marko Marković, Srđan Lazić, Neda Ukraden, “Amvon duo” iBilja, Igor Simić, “Lift”, Bane Mojićević, Bora Dugić i “Balkubano”, Bojana Mašković, Naiva, “Rocher Etnoband”, Lazar Živanović, Ivana Jordan, Nenad Ćeranić, “Hurricane”, Ana Milenković i Milan Bujaković i Olivera Popović. U nedelju će biti poznati svi finalisti, a dok čekamo da saznamo ko će biti srpski predstavnik na Evroviziji, Tijana i Ognjen baviće se time da li je nacionalni izbor za ovu manifestaciju mesto skandala ili realan izbor publike.

Emisija “Premijera – Vikend special” predstaviće vam i najlepše žene srpskih sportista. Dokaz da iza svakog uspešnog muškarca stoje uspešne žene jesu i naši fudbaleri, teniseri, košarkaši, odbojkaši i ostali sportisti. Ko su najlepše supruge naših sportista, kakve poruke šalju javnosti i po čemu će biti upamćene, videćete već ove nedelje na TV Pink. Osim toga, saznaćete i koje automobile voze poznati i koliko novca su spremni da daju za svoje četvorotočkaše.

Iza nas je i burna nedelja kada je reč o najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, “Zadruzi 3”. Svađe i raskidi obeležili su proteklu zadrugarsku nedelju, a u emisiji “Premijera – Vikend specijal” imaćete prilikuda vidite rekapitulaciju svih događaja koji su potresli Belu kuću iz temelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kraj februara doneo je i veoma važne kulturne događaje. “Premijera – Vikend specijal” vodi vas u Teatar Vuk na premijeru novog komada Erika Emanuela Šmita, “Ajnštajnova izdaja”, u režiji Andree Ade Lazić, a u kom ugraju Nebojša Dugalić, Branislav Zeremski i Jovan Jelisavčić. Projekcijom filma “Otac” Srdana Golubovića počeo je 48. FEST, a do 8. marta pod sloganom “Skupljači emocija”, publika će imati priliku da vidi 100 filmova u sedam programskih celina. Manifestacija se održava u čast velikog umetnika Bekima Fehmijua, a njegov sin Uliks Fehmiju je na otvaranju nagradu “Beogradski pobednik” uručio proslavljenoj glumici Miri Banjac. Isto priznanje pripašće i velikoj američkoj glumačkoj zvezdi Džonu Makoviču, koji zatvara 48. FEST muzičko-scenskim performansom “Muzički kritičar”. Sve detalje otvaranja 48. FEST-a u centru “Sava”, gledaćete u izveštaju u “Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: Promo

Nakon objavljivanja nove pesme “Pazi se” koju je radila u saradnji sa Cobijem, Jovana Nikolić dolazi u studio kod Tijane i Ognjena da predstavi ovaj hit i da razgovara o svim aktuelnim temama. U susret velikom spektaklu za Dan žena u “Štark” areni, drugi gost ove nedelje biće Bojan Vasković, frontmen“Lexington” benda. Šta su pripremili za taj 8. mart, kako teku pripreme i da li ima treme, Bojan će ispričati ove nedelje u “Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: Promo

Foto: Promo/Privatna Arhiva

Očekuje vas još mnogo priloga, zato ne propustite novo izdanje emisije “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 1. marta u 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Bojan Vasković

#Jovana Nikolić

#Katarina Nikolić

#Lexington bend

#Ognjen Nestorović

#Premijera - Vikend specijal

#Tijana Prica

'