AKTUELNO

Zahuktava se.

Zadrugari su nastavili da iznose svoje mišljenje o Nini Babić i Nikoli Orozoviću na večerašnjim "Nominacijama".

Nikola i ja smo imali turbulentan odnos, gotivim ga na neki čudan način, ali ne mislim da je loš momak i da ima tu neku zlobu, nekad radi nesvesno stvari, ali je u globalu dobar momak. Nina mi je draga, ne bih imao srca da je pošaljem, šaljem Oroza - rekao je Milan Petković.

Nakon njega, svoj glas je dao Mateja Matijević, a zatim i Tara Simov, pa nakon nje i Stefan Kandić Kendi. Podsetimo, ovo su članovi takozvane grupe "III-2", koji su imali žestok sukob sa Orozovićem, kada je umalo došlo do fizičkog obračuna.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ovih nominacija, za Orozovića "no comment". Sa Ninom sam imala konflikt na početku, pa smo ga izgladile, pa smo se svađale, ali je poslednjih par meseci korektna prema meni. Ostaviću Ninu, šaljem Orozovića - rekla je Tara.
Što se tiče ove nominacije, Nataša je uradila dobar posao. Iskristalisale su se neke stvari, krivo mi je što Mlađa nije bio tu da vidi neke stvari. Ja sam jedan od retkih koji nije imao konflikt sa Ninom, stoji da je u nekim momentima neotesana, bezobrazna, nevaspitana... Ali je uvek bila korektna prema meni, gotovim je. Što se tiče Orozovića, osvrnuo sam se ranije na njegov karakter, nije mi jasan. Sada su se promenile neke stvari, nismo se svađali nakon onoga, korektni smo... Okej je momak, ali imali smo te svađe, došlo je i do tog fizičkog kontakta, nominujem njega - nadovezao se Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Orozovića, jeste dosta puta pogrešio, ali u mnogim situacijama nije uradi ništa, a mnogi su ga osudili. Sve što mu se dešava, nije zaslužio. Ninu su više puta napadali da je ružna, ovo, ono... Mislim da su jedni od ljudi kojima se čekala greška. Mislim da je Nina prema Mlađi bila najgora i da on jedini ima pravo to da joj kaže. Ona jeste drska i bezobrazna kao Tara, ali su dva najveća brata. Ne daju na sebe, ja ih kritikujem često, ona nema pardona. Ali je ružno da svih 40 nas krene na nju... Mlađa ima pravo da se ljuti, imamo i mi, ali ne treba da krećemo svi, ružno je. Nominovaću naravno Orozovića -

Foto: TV Pink Printscreen

Nina je sve vreme brisala suze tokom Kendijevog izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Nikola Orozović

#Nina Babić

#Zadruga 3

'