AKTUELNO

Svi su čekali da čuju šta će Jovanović reći o svojoj bivšoj devojci.

Mlađan Jovanović je došao na red da iznese svoje mišljenje o Nini Babić i Nikoli Orozoviću na večerašnjim "Nominacijama", a svi zadrugari su pomno pratili njegovo izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, imam mnogo toga da kažem, a ne znam ni šta bih rekao, odakle da počnem. Nina je rekla da neće provoditi tamo vreme, a nisu izlazili iz izolacije. Ako nekoga voliš, ne bi dopuštala sebi takve situacije. Dobila je ono pitanje za odnos sa Orozovićem, posle toga je pokušavala da priča sa mnom... Ja sam izdvojio Maju sa strane da mi ispriča šta se desilo. Video sam da je Maja htela da zaštiti Ninu u nekim trenucima i da zaštiti Ninu. Pitao sam Ninu da li može još nešto da se desi, da mi kažem, ona je rekla da se ne seća. Odjednom obe sada imaju amneziju. Ja sam otišao da se operišem, vraćam se, čujem da postoji još gora situacija... Da dođe i kaže prvi dan u izolaciji: "Prva bračna noć". Sa osobom sa kojom se muvala... - počeo je Mlađa, a Nina ga je streljala pogledom.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet je počela da komunicira sa njim, da mi radi stvari iz inata. Milion puta su je povezivali sa Orozovićem, ona ga pita da li postoji mesto za s*ks. Zna da će da budu klipovi, akcenat na njima... Bunila se za Natašu, ja sam odmah rekao Nataši da je u pravu što je uradila to. Ne želim više da te kanalim, dovoljno si se ukanalila... Pored svega što se izdešavalo, ovde sam ispao samo debil kada sam hteo da dokažem nešto. Danas u klipu si izgovarala sa Orozovićem, opet pričaš sa njim, da sam ja tebi samo 4 puta rekao da te volim. Ja mislim da sam ti dokazivao stalno... Godine nisu izgovor, to je to što se tiče Nine - istakao je Jovanović, pa nastavio:
Orozović mi je dokazao da nije cvećka, najviše krivim Ninu, ali i on je kriv. Lepo mi je Matora rekla da on ne može da mi bude drug. Krivim najviše svoju bivšu devojku, ali Oroza šaljem - zaključio je Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Nikola Orozović

#Nina Babić

'