AKTUELNO

N. N., šesnaestogodišnja ćerka Aleksandra Nedića, verenika pevačice Biljane Sečivanović, pretučena je u četvrtak uveče u Grockoj. Njen otac optužuje oca i dedu njene školske drugarice N. I. (16) da stoje iza toga.

Prema tvrdnjama Aleksandra, njegovu ćerku i učenicu drugog razreda srednje škole u Grockoj N. N. udario je deda njene školske drugarice, a otac, sa druge strane, tvrdi da fizičkog kontakta nije bilo, već da pastorka pevačice Biljane Sečivanović već neko vreme psihički i fizički maltretira njegovu ćerku.

Šta se tačno dogodilo u četvrtak oko 20 sati utvrdiće, kako se navodi, istraga. Aleksandar, inače pevačicin verenik, odmah je pozvao policiju i prijavio da je u Bulevaru revolucije napadnuta devojčica. Navodno, nju je deda njene bivše drugarice udario nekoliko puta.

Foto: Privatna arhiva

Policija je izašla na lice mesta i uzela izjave. Utvrđuju se sve okolnosti, a o događaju je obavešteno i nadležno tužilaštvo. U međuvremenu u medijima su osvanule fotografije N. N. sa vidljivim podlivima ispod očiju. Aleksandar je, kako se navodi, izjavio da je njegovu ćerku po izlasku iz škole više od dva kilometra pratio automobil u kom je bilo nekoliko osoba.

- U vozilu su bili njena bivša drugarica, njeni otac i deda. Odjednom je iz auta izašao deda i udario pesnicom N. u glavu, nakon čega je moja ćerka pala u nesvest. Sve se to dešavalo ispred lokalne osnovne škole, gde je u tom trenutku bilo dosta dece. Ona je sva u modricama i podlivima prebačena u Urgentni centar gde joj je urađen skener glave - ispričao je Aleksandar.

N. i njena drugarica, prema rečima Aleksandra, družile su se ranije, ali u poslednje vreme nisu bile u dobrim odnosima. Između njih je bilo i čarki, ali nikada fizičkog obračuna. Ipak, zbog međusobnih svađa Aleksandar je u četvrtak ujutru bio kod direktora škole i obećao mu da se N. više neće ni verbalno "kačiti" sa bivšom drugaricom. Sa druge strane, otac bivše drugarice N. N. demantuje Aleksandra i tvrdi da niko iz njegove porodice nije nasrnuo na devojčicu.

- N. sam smatrao članom porodice. Bila je stvarno dobra devojka, ali je očigledno upala u neko loše društvo. Zbog toga sam želeo da se moja ćerka više ne druži toliko sa njom i od tada nisu u dobrim odnosima. U decembru su N. i još nekoliko njenih drugarica počele psihički da maltretiraju moju ćerku, koja zbog straha nije mogla da ide u školu.

Poslednjih nekoliko dana, prema njegovim rečima, ćerka je trpela i fizičku torturu. Najpre ju je N. udarala loptom u glavu i hvatala za vrat, da bi je na dan incidenta čupala za kosu i pretila da će da je bije posle škole.

- Morao sam kolima da dođem po nju. Kada sam video N. sa još nekoliko drugarica zastao sam i pitao da li im treba moja ćerka, nakon čega je ona izašla iz kola da porazgovaraju. Tvrdim da moj otac nije udario N. čak smo tražili da obojica odemo na poligraf kako bi se to potvrdilo. Ona je dan ranije imala podlive ispod očiju, što su potvrdili neki profesori u srednjoj školi - tvrdi otac mlađe devojčice i ističe da bi voleo da obe završe školovanje i postanu odgovorne osobe.

Direktor je za incident saznao preko medija

Kako se saznaje, N. ide u drugi razred, a njena bivša drugarica u prvi, na frizerskom smeru. Direktor ove ustanove istakao je da je za incident saznao preko medija, ali je potvrdio da je u četvrtak razgovarao sa Aleksandrom, sa kojim ima korektne odnose, kako bi se netrpeljivost između devojaka smanjila.

Autor: Pink.rs

#Biljana Sečivanović

'