AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Najbolja zabava zagarantovana je i ovog utorka na TV Pink, jer je od 22:30 časova na programu nova epizoda vaše omiljene lejt najt emisije “Amidži šou”. Ognjen Amidžić je ovog puta ugostio aktuelne ličnosti sa javne scene, a o najrazličitijim temama razgovaraće sa Radišom Trajkovićem Đanije, Milenom Ćeranić, Vanjom Mijatović, Nenadom Sinđelićem Gastozom i Anđelom Mitkovski, poznatijom kao Anđela Veštica.

Već je dobro poznato da bez Đanija nema dobrog slavlja i žurke, a popularni folker svojim izjavama često ume da nasmeje javnost. I ovog puta kod Ognjena, Đani će odgovoriti na sva škakljiva pitanja – o nastupima u dijaspori, novcu koji zarađuje, braku sa suprugom Slađom, ali i tome da li i dalje ima nameru da pomiri koleginice Svetlanu Cecu Ražnatović i Draganu Mirković.

Foto: Pink.rs

Milena Ćeranić nedavno je objavila pesmu “Al Capone”, koja već ima više od 1.600.000 pregleda na Jutjubu. Pevačica svakom novom pesmom postigne uspeh, o čemu rado voli da govori, ali ono o čemu gotovo da ne govori je njen ljubavni život. Milena tvrdi da je veoma zaljubljena, a da li će Ognjen uspeti da sazna ko je osvojo njeno srce, videćete ovog utorka u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Pink.rs

Noviteta ima i kod Vanje Mijatović i Gastoza – njih dvoje su, na iznenađenje mnogih, snimili duetsku pesmu koja nosi naziv “Skupo bi te platio”. Da su Vanja i Gastoz dobar spoj, govori i činjenica da je za nedelju dana, njihov spot videlo više od tri miliona korisnika Jutjuba. U vremenu kada je biti jutjuber veoma unosno zanimanje, Gastoz će govoriti o svojim počecima na Jutjubu – zahvaljujući čemu je i stekao popularnost. Osim toga, Gastoz će konačno govoriti i o prirodi svog odnosa sa Lunom Đogani, s obzirom na to da ovo pitanje intirigira javnost. Kako je Luna ponovo ušla u najgledaniji rijaliti program na ovim prostorima “Zadruga”, Gastoz će kod Ognjena prokomentarisati ovaj njen potez i uopšte u kakvom je odnosu sa njom.

Foto: E-Stock

Jedna od sigurno najkontroverznijih ličnosti na javnoj sceni je i Anđela Veštica. Nakon učešća u rijalitiju “Zadruga”, Anđela je započela muzičku karijeru, a njena numera “Grad greha”, koju je radila sa reperom MCN-om, našla se na soundtrack-u filma “Južni vetar”. Međutim, osim pesmama, Anđela je pažnju medija privukla novim biznisom – sajtom za odrasle, na kom će njeni obožavaoci moći da vide njene fotografije i snimke bez cenzure. Anđela je prva domaća zvezda koja je pokrenula ovakav sajt, a da bi uživali u njenim nagim fotografijama i snimcima, korisnici će morati da mesečno uplate 26 dolara. Koliko korisnika trenutno ima, šta ju je navelo na ovaj potez i da li je postigla uspeh pokretanjem ovog sajta, Anđela će govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Pink.rs

Očekuje vas mnogo škakljivih tema i ludih izazova, zato ne propustite još jedno izdanje emisije “Amidži šou” u utorak 3. marta od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Anđela Veštica

#Milena Ćeranić

#Nenad Sinđelić Gastoz

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Radiša Trajković Đani

#Televizija Pink

#Vanja Mijatović

'